La boda de Rafa Nadal i Mery Perelló: d'allò més íntima

La parella va celebrar la seva boda ahir a Sa Fortalesa, Pollença (Mallorca)
Nadal i Perelló van decidir celebrar una boda d'allò més íntima | Gtres

Ahir a Mallorca se celebrava una de les bodes més esperades de l'any: el tenista, Rafa Nadal, i Mery Perelló es casaven després de, gairebé, 15 anys de relació. La parella mallorquina va escollir, com ja es coneixia des de feia temps, Sa Fortalesa de Pollença per a celebrar la seva boda i, com diu el mateix nom, la seva boda va ser una fortalesa per aquells que no hi estaven convidats. 

 

Seguint la línia de la seva llarga relació com a parella, van escollir mantenir la celebració en la més pura intimitat. A la boda, que es va iniciar a les 13.30 hores, hi van acudir més de 350 convidats, els quals van haver de deixar el seu telèfon mòbil a l'entrada del recinte, de manera que es pogués realitzar tot amb estricta discreció.

 

Els reis emèrits van arribar una hora abans a la celebració de la boda | EFE

Els Reis emèrits, els convidats més destacats

Tots els assistents van anar arribant a Pollença al llarg del matí: turismes, minibusos i autobusos amb convidats entraven a les instal·lacions per tal de transportar als convidats. Tot i això, un dels primers a arribar va ser el sacerdot que oficiaria hores més tard la cerimònia: Tomeu Català, fundador del 'Proyecto Hombre' i gran amic de la família Nadal. Per altra banda, una parella que va ser molt puntual van ser els reis emèrits, Joan Carles i Sofia, presència la qual va destacar per sobre de la resta: van arribar una hora abans de la cerimònia, a les 12.30 hores. 

 

Altres personalitats que van destacar en la boda dels mallorquins van ser amics esportistes del tenista, com ara els també tenistes Carlos Moyá, Feliciano López, David Ferrer, Juan Mónaco i Marc López. També cal destacar la presència de l'entrenador Francis Roig, els empresaris Manuel Piñera i Richard Mille i el metge Éngel Ruiz-Cotorro.

 

Per altra banda, molts convidats partien des de l'Acadèmia de Manacor en un autobús, entre els quals s'hi trobaven els seus famosos tiets Toni, el qual va entrenar al famós tenista, i Miquel Àngel, exfutbolista del Barça i la selecció. 

 

El secret més ben guardat: el vestit de la núvia

Un dels grans secrets que s'havia mantingut durant tots els mesos de preparació de la boda havia estat el vestit que lluiria Mery en el seu gran dia. Fins al moment, no s'han pogut veure encara fotografies de la que ara ja és esposa de Nadal amb el vestit de núvia, però sí que s'ha pogut conèixer la seva dissenyadora. Va ser la mateixa Rosa Clará la qual va revelar que havia estat ella mateixa l'encarregada de confeccionar el vestit que Mery portaria en un dia tan especial. A través de les xarxes socials de la marca, Clará ha fet públic l'esbós del vestit que havia dissenyat especialment per a Perelló.

 

 

 

El menú, una altra incògnita

Un altre dels secrets que encara es desconeixen és quin va ser el menú que va protagonitzar el convit de la boda. El que sí que s'ha pogut saber ha estat els cuiners que han realitzat les menjades. Per una banda, la xef amb estrella Michelin Maca de Castro va ser l'encarregada de servir el còctel, mentre que Santi Taura va ser l'encarregat de cuinar el menú.

 

També et pot interessar...