Surt a la llum el vestit de núvia de Xisca Perelló

Aquest dissabte 19 d'octubre, la parella formada per Rafa Nadal i Xisca Perelló s'han convertit en marit i muller

Rafa Nadal y Xisca Perelló
Els detalls del vestit de núvia de Xisca Perelló | CatalunyaDiari.cat

Tot i que l'actualitat està marcada per les manifestacions a Catalunya, la premsa del cor estava avui molt pendent del casament entre el tenista Rafa Nadal i Xisca Perelló. Els dos han escollit Pollença com l'escenari perfecte per formalitzar el seu amor i convertir-se en marit i muller, després de catorze anys de relació.

Sa Fortalesa és un antic castell del segle XVI ubicat a Pollença, al nord de Mallorca. Allà, la parella s'ha donat el «sí, vull» i en aquests moments gaudeixen de la festa amb la resta de convidats. No es tracta d'una llista de convidats qualsevol, ja que figuren noms com Juan Carlos I, la Reina Sofia, el milionari Richard Mille o companys de professió de Nadal com Feliciano López i Carlos Moyà.

  

  

Malgrat l'atenció de la premsa del cor, han transcendit ben pocs detalls sobre la boda, i és que els principals implicats volien que fos una cerimònia d'allò més íntima. El que sí que hem pogut saber és com és el vestit de núvia de Xisca.

El secret més ben guardat

Diseño de Rosa Clará para Xisca Perelló
El disseny de Rosa Clará per a Xisca Perelló | Instagram

La prestigiosa dissenyadora Rosa Clarà ha estat l'encarregada de confeccionar el vestit de núvia. Ara la creadora ha decidit compartir amb tothom el seu treball i desvetllar el disseny de Xisca Perelló.

Clarà especifica que es tracta d'un vestit amb escot caixa, que està brodat a mà, que porta màniga llarga i que està confeccionat amb encaix francès. D'altra banda, ha afirmat que el vestit està inspirat en l'Art Decó, que porta micropedreria i que la falda té una cua que es pot extreure, feta amb seda natural.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

An overwhelming wedding day for all of us! We feel incredibly proud for taking part in such an important day - Mery Perelló and Rafa Nadal's wedding. We would like to congratulate the gorgeous and unique couple, we wish you the best forever! Rosa Clará is the designer of Mery Perelló's wedding dress, an exquisitely clean-lined haute couture design. The bodice, with jewel neckline and long sleeves, was made of beautiful Art Deco-inspired French lace with delicate patterning, flower motifs and microbeading on the meticulously hand-embroidered fabric. The ballgown-style skirt, made of silk crepe, featured a weightless detachable train, created in Rosa Clara's Atelier. The whole process was full of emotions between all of us. We just want to thank the whole family for trusting in us, you’re extraordinary. ___ ¡Hoy es un día muy emocionante para todos nosotros! Nos sentimos enormemente orgullosos por haber formado parte en un día tan especial - la boda de Mery Perelló y Rafa Nadal. Nos encantaría felicitar a la pareja por su matrimonio, ¡los mejores deseos! Rosa Clará es la diseñadora del vestido que lucía Mery Perelló, ¡estaba espectacular! Un elegante y sofisticado diseño de alta costura, de líneas puras y delicadas. El cuerpo, de escote caja y manga larga, está realizado en encaje francés, inspirado en el movimiento artístico Art Déco, compuesto por motivos gráficos y florales. Está bordado a mano, de manera meticulosa con micropedrería incrustada en el dibujo. La falda, de línea evasé, confeccionada en crepe de seda natural, incorpora una ligera sobrecola extraíble. El vestido ha sido elaborado en el Atelier de Rosa Clará con un trabajo de excepcional técnica y artesanía, y muchísimas emociones entre todos nosotros. Queremos agradecer a toda la familia por haber confiado en nosotros, ¡sois extraordinarios! __ #RosaClara #RosaClaraCouture #RafaNadal #Wedding #BridalFashion #RealBride

Una publicación compartida de Rosa Clará (@rosa_clara) el

Tanmateix, la dissenyadora, que ha volgut escriure unes paraules d'agraïment a la parella, també serà l'encarregada de fer el segon vestit que Xisca Perelló llueixi al llarg de la cerimònia.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari