Surt a la llum el vestit de núvia de Xisca Perelló

Aquest dissabte 19 d'octubre, la parella formada per Rafa Nadal i Xisca Perelló s'han convertit en marit i muller
Els detalls del vestit de núvia de Xisca Perelló | CatalunyaDiari.cat

Tot i que l'actualitat està marcada per les manifestacions a Catalunya, la premsa del cor estava avui molt pendent del casament entre el tenista Rafa Nadal i Xisca Perelló. Els dos han escollit Pollença com l'escenari perfecte per formalitzar el seu amor i convertir-se en marit i muller, després de catorze anys de relació.

 

Sa Fortalesa és un antic castell del segle XVI ubicat a Pollença, al nord de Mallorca. Allà, la parella s'ha donat el «sí, vull» i en aquests moments gaudeixen de la festa amb la resta de convidats. No es tracta d'una llista de convidats qualsevol, ja que figuren noms com Juan Carlos I, la Reina Sofia, el milionari Richard Mille o companys de professió de Nadal com Feliciano López i Carlos Moyà.

  

  

Malgrat l'atenció de la premsa del cor, han transcendit ben pocs detalls sobre la boda, i és que els principals implicats volien que fos una cerimònia d'allò més íntima. El que sí que hem pogut saber és com és el vestit de núvia de Xisca.

 

El secret més ben guardat

El disseny de Rosa Clará per a Xisca Perelló | Instagram

La prestigiosa dissenyadora Rosa Clarà ha estat l'encarregada de confeccionar el vestit de núvia. Ara la creadora ha decidit compartir amb tothom el seu treball i desvetllar el disseny de Xisca Perelló.

 

Clarà especifica que es tracta d'un vestit amb escot caixa, que està brodat a mà, que porta màniga llarga i que està confeccionat amb encaix francès. D'altra banda, ha afirmat que el vestit està inspirat en l'Art Decó, que porta micropedreria i que la falda té una cua que es pot extreure, feta amb seda natural.

 

Tanmateix, la dissenyadora, que ha volgut escriure unes paraules d'agraïment a la parella, també serà l'encarregada de fer el segon vestit que Xisca Perelló llueixi al llarg de la cerimònia.

També et pot interessar...