Els detalls de la boda de Rafa Nadal i Xisca Perelló

La parella es casarà a un badia innacessible de Pollença

La parella es va comprometre oficialment va un any
La parella es casarà després de catorze anys junts | CATALUNYA DIARI
 

Una de les bodes més esperades de l’any arriba aquest dissabte. El tenista Rafa Nadal i la seva promesa, Xisca Perelló, es casaran després de catorze anys de relació.

Seguint la seva discreció habitual, la parella ha extremat les precaucions per desvelar els menors detalls possibles sobre la cerimònia. Tot i això, es coneixen alguns dels secrets que envoltaran un dels enllaços de l'any.

Els detalls de la boda

La cerimònia tindrà lloc a una península inaccessible sense permís de la badia de Pollença. Concretament ho faran a Sa Fortalesa, que se situa concretament a Punta Avançada i que els permetrà gaudir de la intimitat que desitgin.

Segons les notícies publicades a diversos mitjans de comunicació, seran un total de 350 invitats a la boda, entre els quals es troben figures tan importants com els reis emèrits, el futbolista Iker Casillas o el jugador de bàsquet Pau Gasol.

Pel que fa al vestit que lluirà Xisca, s’ha desvelat que ha estat dissenyat per Rosa Clará, tot i que encara no s’han donat tots els detalls. Respecte al còctel, s’ha de destacar que anirà a càrrec de Tatel, un exclusiu restaurant de Madrid del qual és soci el mateix tenista.

Un altre dels aspectes més interessants d’aquest enllaç és el menú. Segons s’ha publicat, l’encarregada de dissenyar-lo ha estat la xef mallorquina Maca de Castro, que té un restaurant a Puerto de Alcudia i que aposta pels productes de la zona. El seu local compta amb tres sols de la Guía Repsol i una estrella Michelin. El menú també ha comptat amb la col·laboració del xef Andrés Moreno, del restaurant Sa Punta.

De moment no s’han donat més detalls de la boda entre Nadal i Perelló que tindrà lloc demà dissabte.


Comentaris

envia el comentari