El mal moment pel qual està passant Belén Esteban

La 'princesa del poble' té molts fronts oberts tant a la seva vida personal com en la professional

Belén Esteban a 'Sálvame'
Belén té alguns fronts oberts | Telecinco

Belén Esteban no travessa el seu millor moment. Segons la revista ‘Pronto’, la ‘princesa del poble’ té alguns fronts oberts que afecten tant la seva vida professional com personal. Per començar, l’Esteban podria estar patint per la seva continuïtat a Telecinco, ja que el seu contracte amb la cadena finalitza al mes de desembre i de moment, encara no se li ha concretat cap renovació.

A més a més, Belén se sentiria una mica decebuda amb els seus companys de ‘Sálvame’, en sentir que no la cuiden tant com abans, sobretot en comprovar com defensen a Mila Ximénez dels atacs que està rebent mentre que la de San Blas no va sentir el mateix suport quan ella va entrar a ‘GH VIP’: «Tant de bo jo hagués rebut el mateix suport i afecte amb què tracten a Mila els meus companys!», exclamava ressentida recentment.

 

Problemes personals

En l’àmbit personal, Belén tampoc estaria passant pel seu millor moment. Tot i haver-se casat fa poc, que això sempre és un motiu d’alegria, el seu ex Fran Álvarez no estaria per la labor de concedir-li la nul·litat eclesiàstica que li ha demanat Belén, per poder-se casar per l’església amb Miguel Marcos. La parella a més, estaria buscant un embaràs que no arriba, cosa que estaria provocant frustració a la de San Blas.

 

Belén Esteban ha anunciat a 'Sábado Deluxe' que es casarà per l'església
Belén Esteban va anunciar a 'Sábado Deluxe' que es volia casar per l'església | TELECINCO

 

Per si tot això no fos poc, el seu actual marit Miguel Marcos estaria travessant una etapa d’inestabilitat laboral que els estarien afectant també, ja que actualment, l’empresa del servei d’ambulàncies per la qual treballa com a conductor ha patit grans canvis, que afecten el seu lloc de feina.

Els problemes judicials amb el seu exrepresentant Toño Sanchís tampoc ajuden a fer que la 'princesa del poble' aixequi el cap, ja que, ara que Belén havia aconseguit la propietat de l’habitatge de Toño Sanchís, i quan semblava que estava a prop de resoldre per fi tots els conflictes judicials que l’unien amb Toño, resulta que aquest ha establert una cessió de l’habitatge per realitzar una gravació d’un anunci, del qual a més, s'estaria lucrant.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari