Blas Cantó assegura que vol cantar en castellà a 'Eurovisió 2020'

El pròxim representant d’Espanya en el festival musical de 2020 ha insistit en el fet que «vull que la cançó d’'Eurovisió' sigui en el meu idioma, en castellà»

Blas Cantó assegura que vol interpretar el seu tema musical en castellà
Blas Cantó assegura que vol interpretar el seu tema musical en castellà | TVE

Blas Cantó, qui ha estat escollit com a representant d’Espanya per al Festival d’'Eurovisió' de 2020, ha parlat del tema musical que interpretarà i ha explicat que està en «el punt entremig» de la balada i la música electrònica. A més a més, ha transmès el seu interès per cantar-la en castellà.

Blas Cantó assegura que vol cantar en castellà

Així doncs, en una entrevista concedida per a 'Europa Press', el jove murcià ha assegurat que «és temptador [cantar en anglès] si Europa em pot entendre, però no fa falta que m’entenguin, la música és universal, i amb Internet la gent sap idiomes, el castellà està circulant per tot el món amb el moviment llatí, que és brutal, per la qual cosa no em crea pressió que sigui en anglès o castellà, però sí que vull que sigui en el meu idioma».

Paral·lelament, el cantant ha admès que encara està treballant en la cançó que interpretarà en el festival, però que té present que serà un «punt entremig». Ha insistit en el fet que «no vull una balada, però tampoc vull anar amb una festa». D’altra banda, s’ha mostrat molt segur de si mateix i està convençut que participarà «amb un bon tema». Respecte a l’escenografia, Blas Cantó actuarà acompanyat, encara que la resta d’elements dependran de la cançó finalment escollida per al certamen musical.

Blas Cantó se sent segur de si mateix
Blas Cantó se sent segur de si mateix i està treballant per triar la millor cançó | GTRES

Pel que fa al procediment d’elecció de representant per aquesta gal·la, l’artista ha explicat que no van contactar-li de manera directa, però que va arribar a veure el seu nom als mitjans de comunicació: «Vaig preguntar i em van dir que el meu nom s’estava estudiant, fins que per fi em van trucar i em van preguntar si em venia de gust i vaig dir que sí».

Blas Cantó assegura que l’oportunitat de participar a 'Eurovisió 2020' és com una «suma» en la seva trajectòria musical, encara que prefereix ser «una mica cautelós, previngut». A més, ha afegit les següents paraules: «No crear-me expectatives influeix en el fet de no imaginar-me en quin lloc quedo o amb quin em conformaria, pot sonar molt típic, però l’important és participar».

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari