Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Irene Junquera, 5a expulsada de 'GH VIP'

Irene Junquera es converteix en la 5a expulsada de 'GH VIP'

La periodista va resultar expulsada amb el 76,2% dels vots de l'audiència

Irene Junquera, 5a expulsada de 'GH VIP'
Irene Junquera, 5a expulsada de 'GH VIP' | TELECINCO

A la gala d’ahir dijous de ‘GH VIP’ va succeir el que tothom s’esperava des de fa uns dies:  Irene Junquera es convertia en la 5a expulsada d’aquesta edició, complint amb tots els pronòstics.

 

La seva ha estat una expulsió anunciada després que se la qualifiqués de moble en múltiples ocasions per no donar ‘joc’ dins de la casa de Guadalix, i ella mateixa ja tenia molt assumit que seria la propera expulsada un cop es va saber que es batria en duel amb Adara, una de les preferides del públic en aquesta edició. El públic va ser clar i es va mostrar bastant unànime, decidint  expulsar a la periodista amb el 76,2% dels vots, un percentatge dels més alts de la història del concurs.

Adara es fa forta setmana rere setmana

Irene es va mostrar molt trista per haver d’abandonar la casa, però estava resignada i amb la seva nova situació bastant digerida; la periodista es va mostrar també agraïda, assegurant que per a ella havia estat una oportunitat entrar a la casa de ‘GH VIP’.

 

Adara i Irene Junquera a la sala d'expulsions
Adara i Irene Junquera a la sala d'expulsions | TELECINCO

Amb aquesta nova expulsió, Adara es reafirma encara més com una de les fermes candidates a guanyar el premi d’aquesta edició, ja que cada concursant que es bat en duel amb ella acaba abandonant la casa de Guadalix. Tot i això, Adara, que tenia una bona relació amb la periodista, va lamentar la seva marxa: «Sento molta alegria i agraïment, però  em sento malament perquè se’n va una companya. Penso que hauria d’haver estat amb altres persones abans que amb ella», declarava compungida la concursant.

També et pot interessar...