Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Susanna Griso.

'Espejo Público' acomiada Albert Castillón sense cap explicació

El periodista català no tornarà al programa de Susanna Griso

Fa molt de temps que no existeix cap rastre del periodista català Albert Castillón a 'Espejo Público'. Han estat molts els rumors que indicaven una guerra entre ell i Susanna Griso.

No ha rebut cap trucada de Susanna Griso

El mateix Castillón ha confirmat que ja no treballarà més amb Griso, a qui precisament ha criticat. «Des de l'1 de setembre no m'han tornat a cridar per a col·laborar amb el programa. Quan vaig llegir el manifest de Colón, que era una cosa que feia fora del meu horari», ha reconegut el català que a més ha afegit que «després de 12 anys treballant per a aquest programa, que en aquests dos mesos no hagi rebut ni una trucada ni de la directora del programa, Belén Garcia, ni de la presentadora Susanna Griso, no em sembla la millor manera de posar fi a una col·laboració».

Ara, el periodista català s'està buscant la vida en altres mitjans. De moment ha trobat feina a 'Rádio Inter' on presenta el programa 'El Barómetro', com també continua fent petites col·laboracions amb el matinal de Javier Cárdenas.

Les seves ideologies li han jugat una mala passada

Albert Castillón ha confessat a 'Periodista Digital' que «Em crida l'atenció la doble moral, en uns mitjans es veu molt normal i molt bé que un periodista es mulli en temes polítics i en canvi sembla que això no és acceptable per als periodistes situats en el centre o en la dreta».

També et pot interessar...