El marit de Susanna Griso a Pedro Sánchez: «Sabràs que és una bona botifarra de pagès i tot per via rectal»

Les seves paraules es van fer virals i l'han conduït a eliminar el tuit del seu perfil

Susanna Griso a 'Espejo Público'
Susanna Griso ha complert 50 anys | Antena 3

La periodista Susanna Griso arriba aquest dimarts als 50 anys, però més enllà de ser notícia per la seva estrena en una nova dècada, la catalana ho està sent per un tuit que el seu marit va publicar fa uns dies a Twitter. 

El periodista independentista Carles Torras, s'ha mostrat sempre molt clar sobre la seva ideologia i, malgrat que la seva dona sigui la presentadora d'un programa d'Antena 3, 'Espejo Público', el cert és que no té cap mena de problema en dir el que pensa.

Les seves polèmiques paraules

En aquest sentit, Torras va publicar el passat 3 d'octubre un tuit en el qual es podia llegir: «Ja vindràs a demanar el teu vot a Catalunya, Pedro Sánchez. I aleshores sabràs el que és una bona botifarra de pagès i seques i tot per la via rectal».

Tot i la contundència del missatge, en un primer moment no va tenir gaire ressò. Ara bé, en pocs dies, les seves paraules es van fer virals i l'han conduït a eliminar el tuit del seu perfil. Aquesta no és la primera vegada que Torras es posiciona en el centre de la polèmica per unes declaracions d'aquest tipus.

Una dura crítica al rei

De fet, en una ocasió va apuntar directament al rei d'Espanya, Felip VI, i va dir que la coneguda Copa del Rei, era la 'Copa del Capullo'. Davant aquestes afirmacions, no hi ha dubte que Griso haurà d'aguantar més d'un comentari que, més enllà de voler felicitar-la pel seu aniversari, li recordin les paraules que el seu marit ha publicat a internet.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari