David Bisbal, intercanviant-se els papers amb un noi amb síndrome de Down

David Bisbal i el seu emotiu gest amb un noi amb síndrome de Down

El cantant va intercanviar els papers amb un noi del públic, que va poder exercir de 'coach' per un moment

Les audicions a cegues de ‘La Voz Kids’ ja estan en marxa i estan oferint moments d’allò més emotius. L’últim ha estat protagonitzat pel ‘coach’ David Bisbal amb un noi del públic amb síndrome de Down, a qui ha ofert la possibilitat d’ocupar la seva butaca  per exercir de ‘coach’ per un moment.

En un moment de la nit de la passada gala, el cantant David Bisbal s’aixecava de la seva cadira per anar a buscar a un noi d’entre el públic i acompanyar-lo fins a la zona d’actuacions. Un cop allí, li va dir que s’assegués a la seva butaca i li va proposar un intercanvi de rols: Bisbal cantaria una cançó i el nen hauria de pitjar el botó per girar-se si l’actuació li semblava bona. 

Bisbal emociona amb el seu gest

Així doncs, tot just David Bisbal es va posar a cantar la coneguda cançó ‘Ave María’, el nen va pitjar el botó a l’instant, girant-se-li la cadira i retrobant-se amb el cantant que li va dir sense dubtar: «Jo me’n vaig amb el teu equip», assegurava Bisbal al noi, que es va mostrar agraït per al moment viscut: «Moltes gràcies, David».

‘La Voz Kids’ està escalfant motors amb les audicions a cegues, preparant el terreny per les pròximes gales, que donaran el tret de sortida d'aquí poc, tot just els ‘coaches’ Melendi, Rosario Flores, David Bisbal i Lorena acabin de formar els seus equips per  iniciar la competició amb les conegudes batalles musicals.

 

També et pot interessar...