Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La boda entre Melendi i Julia Nakamatsu s'ha celebrat el diumenge 8 de setembre

Melendi es casa amb la seva parella Julia Nakamatsu

La parella té dues filles en comú i es van conèixer l'any 2014
La boda entre Melendi i Julia Nakamatsu s'ha celebrat el diumenge 8 de setembre
La boda entre Melendi i Julia Nakamatsu s'ha celebrat el diumenge 8 de setembre | INSTAGRAM

 

El cantant Melendi i la seva parella Julia Nakamatsu s’han casat. El darrer diumenge  dia 8 de setembre, els enamorats s’unien en matrimoni després de 5 anys de relació i dues filles en comú, Lola de 3 anys i Abril, de 6 mesos. L’enllaç va tenir lloc al Castell de Batres, localitat que es troba al sud de la Comunitat de Madrid.

Com a curiositat, la parella va voler enganyar a la premsa assegurant que el dia del casament seria dissabte a El Escorial, cosa que finalment no va succeir. Els convidats van ser els encarregats de  publicar les fotografies del feliç dia a les xarxes socials, on hem pogut veure a la parella de nuvis abraçats i fent-se un petó de marit i muller.

 

Melendi i la seva dona Julia Nakanatus durant el seu casament
Melendi i la seva dona Julia Nakamatsu durant el seu casament | INSTAGRAM

 

No consta la presència de Malú i Albert Rivera entre els convidats

Una de les intrigues d’aquesta cerimònia era saber si assistiria al casament Malú, acompanyada d’Albert Rivera, però pel que sembla no van fer acte de presència, com si va fer el seu company a 'La Voz' David Bisbal. La núvia lluïa un  vestit cenyit al cos amb tall de sirena i encaix de xantillí i pedreria, amb un escot a l’esquena molt pronunciat i màniga llarga. Un dels moments més emotius de la cerimònia era el tall del pastís nupcial, que estava format per 4 pisos. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de guerrera siempre (@melendi_cdfs) el

 

La parella es va conèixer el 2014 durant la gravació del videoclip del cantant ‘La promesa’, i des d'aquell moment no s'han separat; a més a més el cantant sempre ha declarat que va ser amor a primera vista. 

També et pot interessar...