Sandra Sabatés es troba de viatge a Grècia

Sandra Sabatés es casa per sorpresa

La presentadora de 'El Intermedio', que es va casar el 31 d'agost, ha volgut compartir unes instantànies del feliç dia a través d'Instagram

La presentadora de ‘El intermedio’ Sandra Sabatés s’ha casat per sorpresa amb la seva parella Daniel, el darrer dissabte 31 d’agost. Sabatés ho feia públic compartint una fotografia en què se la veu vestida de núvia i amb les següents paraules: «Ha arribat el gran dia. Immensament feliç. Gràcies a tots els que heu fet possible aquest dia tan meravellós!».

 

Sandra ja té un fill d'una parella anterior

La periodista, que té un fill nascut el 2010 de la relació que va mantenir amb l’actor David Janer (protagonista d’’Àguila Roja’), sempre ha destacat per la seva discreció, amb la qual ha aconseguit mantenir la seva vida privada en un segon pla. L’única vegada que va fer una menció pública al seu estrenat marit va ser en recollir un premi Ondas el 2018, quan li va dedicar unes afectuoses paraules: «Li dedico als meus pares, als meus germans, al gran amor de la meva vida: el meu fill Koldo i a tu ‘carinyu’».

Sandra Sabatés, que s'ha casat a Vilanova del Vallès, a l'idíl·lic enclavament 'El Paratge', ha volgut compartir una altra imatge d'ella i el nuvi qualificant el moment de «Dia Perfecte», i deixant palesa la felicitat de què ha gaudit durant aquest dia tan especial.

També et pot interessar...