Belén Esteban torna a casar-se

Aquest cop la col.laboradora de 'Sálvame' farà la cerimònia per l'església

Belén Esteban ha anunciat a 'Sábado Deluxe' que es casarà per l'església
Belén Esteban ha anunciat a 'Sábado Deluxe' que es casarà per l'església | TELECINCO

Belén Esteban ha tornat de vacances i ho ha fet en gran, asseguda al plató de ‘Sábado Deluxe’ per donar una nova exclusiva: Ella i Miguel es tornaran a casar, i aquesta vegada serà per l'església.

La notícia ha caigut com una bomba al plató de Telecinco, i ha provocat una onada de preguntes per part dels seus companys i col·laboradors del programa, que frisaven per assabentar-se de tots els detalls possibles del que serà el segon casament de ‘La princesa del pueblo’ en pocs mesos.

Belén Esteban ha d'aconseguir primer la nul·litat eclesiàstica

Dos mesos després de casar-se civilment, Belén anuncia que es tornarà a casar, aquest cop per l'església, ja que al seu marit Miguel Marcos li fa molta il·lusió. Abans però, tal com explicava la col·laboradora, haurà d’aconseguir la nul·litat eclesiàstica del seu anterior matrimoni amb Fran Álvarez; fins aleshores, la desitjada boda haurà d’esperar.

 

Belén Esteban ha donat detalls del seu pròxim casament
Belén Esteban ha donat detalls del seu pròxim casament | TELECINCO

 

Tot i això, davant la insistència dels col·laboradors de ‘Sálvame’ per saber més coses de la boda, Belén n’ha revelat alguns detalls, com per exemple, que la boda es farà a l’església del seu poble, Paracuellos del Jarama i que «hi assistirà tot el meu poble, serà una boda de família i d’amics íntims». És per això que també ha recalcat que els seus companys de programa no hi estaran convidats, perquè ja van assistir a l’anterior boda.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari