Gisela d'OT publica la seva darrera foto despullada de l'estiu

L'artista catalana està passant els seus últims dies de desconnexió de la millor manera possible

La cantant catalana Gisela acaba de publicar una espectacular fotografia despullada al seu Instagram. L'extriunfito s'acomiada de l'estiu penjant aquesta sorprenent imatge.

Gisela acomiada l'estiu totalment despullada

Amb l'agost acabat, els famosos comencen a dir adéu a les seves vacances, i així ho ha fet la catalana Gisela, que ha volgut acomiadar-se de l'estiu penjant una refrescant fotografia sense roba, després de remullar-se. No és el primer cop que l'artista mostra el seu cos a les xarxes socials, ja que fa unes setmanes també va penjar una imatge on feia topless.

L'extriunfito, que ja va ser aplaudida per la seva darrera foto, està tenint molts comentaris positius a Instagram. Natalia, una de les seves companyes de l'edició d'OT no ha dubtat en escriure a la seva publicació, elogiant la seva amiga dient-li: «Ese pivonazo».

La catalana espera un any de molta feina

D'aquesta manera Gisela dona per acabat l'estiu, un període on la cantant ha descansat i s'ha relaxat després d'haver passat un any molt intens i amb molta feina. La catalana ha escrit que aquest darrer cap de setmana ha de servir per recarregar piles, ja que li espera un any de molt de treball.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Esto se acaba... #mañanaatrabajar #perohepisadoelparaiso #beach #raices #yanoquedana

Una publicación compartida de Gisela (@giselaoficial) el

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari