ÚLTIMA HORA CORONAVIRUS

Ja hi ha 10 casos a Espanya, 1 nou a Madrid aquest matí

Rosalía sembra la polèmica pel seu darrer look

L'artista catalana continua amb el seu estil propi i únic

Rosalía està de moda, i això és una obvietat que tothom ha de saber. L'artista catalana acaba de rebre dos premis MTV, en una gala celebrada a Nova Jersey on ella va ser una de les principals protagonistes.

Outfit cridaner per passejar per Filadèlfia

La cantant catalana és tendència mundial, ja que és una de les artistes que més projecció ha tingut durant aquest darrer any i això provoca que qualsevol cosa que faci generarà molt d'impacte arreu del món. La del Baix Llobregat ha provocat un gran flux de comentaris i crítiques a causa de la darrera fotografia que ha penjat a l'Instagram, mostrant un 'look' molt cridaner.

 

Els mil looks de Rosalía

L'outfit de l'artista no ha deixat indiferent a ningú. La samarreta estampada amb una gran varietat de colors i els pantalons de color taronja han encès les xarxes. No és el primer cop que Rosalía sorprèn amb el seu 'look', ja que sempre acostuma a vestir-se d'una manera diferent i única. A banda de la roba, la cantant també és única per la seva peculiar manicura.

 

La catalana té un estil diferent i eclèctic i el deixa patent en les seves publicacions en les xarxes socials, així com en els concerts o les gales a les quals acudeix.

 

També et pot interessar...