Colate revela que Isabel Pantoja se li va insinuar a 'Supervivientes'

Així ho va determinar el PoliDeluxe el darrer dissabte

Colate es va sotmetre el polígraf de 'Sabado Deluxe'
Colate es va sotmetre el polígraf de 'Sabado Deluxe' | TELECINCO

Després del seu pas per ‘Supervivientes’, a Colate Vallejo-Nájera li quedaven moltes incògnites per revelar, i per això es va asseure dissabte passat al plató de ‘Sábado Deluxe’ per sotmetre’s al famós polígraf del programa. I no va decebre, ja que en una de les seves preguntes, el polígraf va confirmar que Isabel Pantoja havia intentat seduir-lo.

Per tots és conegut el tarannà seductor de l’ex de Paulina Rubio, i les preguntes que li van realitzar anaven encaminades a revelar algunes de les seves conquestes amoroses, entre les quals es troba, per exemple, la de l’actriu Elsa Pataky, per qui va ser preguntat. Concretament, Colate va explicar que els havia presentat Fonsi Nieto, i tot i que a la pregunta de si havia mantingut relacions sexuals amb l’actriu espanyola, Colate va respondre que no, el polígraf va determinar que mentia. Tot i així, va reconèixer que actualment segueix mantenint el contacte amb ella i que coneix el seu marit.

Va intentar quedar amb Gloria Camila

Per qui també li van preguntar va ser per Gloria Camila, amb qui ha coincidit al programa ‘Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition’, i amb qui vam poder veure molt bona sintonia. Aquí sí que va confessar que la filla d’Ortega Cano, a qui duplica l’edat, l'atrau: «He intentat quedar amb ella com amics. M’atrau i en l’amor no hi ha edat».

 

Gloria Camila i Colate, a 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition'
Gloria Camila i Colate, a 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition' | Mediaset

Però la confessió bomba va ser la seva suposada relació amb Isabel Pantoja, de la qual es va especular molt mentre ambdós estaven en el concurs. A la pregunta de si la Pantoja se li havia insinuat en algun moment durant el concurs de ‘Supervivientes’, ell va respondre negativament, però el polígraf va revelar que mentia. Va ser aleshores quan Colate va assegurar que havia notat insinuacions per part de la 'tonadillera' i que ell mateix s’havia sentit atret per Isabel Pantoja.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari