María Patiño arremet contra el rei Joan Carles després de que aquest hagi rebut l'alta

María Patiño carrega contra el rei emèrit Joan Carles

La presentadora de ‘Socialité’ li ha llençat una dura crítica al pare de Felip VI fruit de la soledat que ha sentit durant el seu ingrés hospitalari: «Cadascú té el que sembra»

L’operació del rei emèrit Joan Carles I ha acaparat els mitjans de comunicació durant aquests dies.  La Família Reial està sent la protagonista de totes les portades, i han estat nombroses les visites que ha rebut el pare de Felip VI durant la seva estada a l’hospital.

Tot i això, s’han generat sospites del mal moment que està vivint la Casa Reial i de la possible ruptura familiar, ja que han estat poques les vegades que l’han visitat tots els membres de la família junts.  Davant d’aquests rumors, la periodista María Patiño ha volgut expressar la seva opinió i ho ha fet en el plató del seu programa ‘Socialité’

María Patiño critica durament Joan Carles I

Lluny de sentir empatia per la situació de la Família Reial, Patiño ha comentat que «si un està sol cal intentar saber què ha portat a aquesta soledat, pot ser el rei emèrit ha fet sempre el que ha volgut i cadascun pateix el que sembra».

 Des del plató de ‘Socialité’, els col·laboradors han assegurat que el monarca no s’ha sentit acompanyat, i que fins i tot «es va sentir molt sol i va trucar a una amiga seva de fa 34 anys», explicava Gustavo González.

Imatge d'un dels moments del programa 'Socialité'
Imatge d'un dels moments del programa 'Socialité' | TELECINCO

 

Tot i això, algunes de les visites que ha rebut a l’hospital han estat una sorpresa. En concret, la visita de la reina Sofia, la qual demostra que la renovada relació que manté amb el seu marit i amb la seva filla.

A més a més, la reina Letícia ha assistit diverses vegades acompanyada les seves filles, Elionor i Sofia, per veure personalment el seu sogre,  i en algunes ocasions amb la presència del rei Felip VI.

Fins i tot, el president Pedro Sánchez ha mostrat interès a conèixer l’estat de salut del rei emèrit i ha acudit a l’hospital per visitar-lo.

També pots llegir...