Alcoi estudia obrir un museu en honor a Camilo Sesto

Les cendres de l'artista seran traslladades al municipi, tal com ell mateix va demanar en vida

L'ajuntament d'Alcoi, en la comarca de l'alcoià d'Alacant, projecta crear un museu dedicat a Camilo Sesto en la ciutat i per a això ja ha mantingut els primers contactes amb els afins, a fi de comptar amb objectes de l'artista, que va morir este diumenge. A més des de l'Ajuntament, estan ja buscant un lloc idoni per a ubicar esta mostra.

Centenars de persones han acomiadat l'artista a la capella ardent

Representants municipals s'han desplaçat fins a la capella ardent, instal·lada en la seu de la SGAE, on descansa l'artista que és fill d'Alcoi, Medalla d'Or i Fill Predilecte. Fins allí també s'han traslladat familiars d'Alcoi i representants del Club de Fans, en un adéu que està sent multitudinari. Des de primera hora, les cues han envoltat l'edifici de la Societat d'Autors estenent-se diversos carrers, i per la capella ha passat el Ministre de Cultura en funcions, José Guirao, i molts representants del món cultural i de la música.

Des de l'Ajuntament alacantí han confirmat que les cendres de l'artista seran traslladades a Alcoi per a descansar en el municipi, com era la voluntat de l'artista però que este trasllat no serà immediat. «Comptant que el trasllat no és imminent,  des de l'Ajuntament, ja estem treballant en un acte a l'altura de Camilo, on totes les alcoianes i alcoians i els admiradors que desitgen estar en Alcoi puguen acomiadar-se d'este artista universal», han afirmat des del Consistori.

També pots llegir...