Milá

Mercedes Milà acaba a l'hospital per una caiguda accidental

La presentadora catalana pateix un petit ensurt que acaba amb punts de sutura

Mercedes Milà ha aconseguit arribar als 50.000 seguidors a Instagram, una xifra que indica el gran nombre de persones que segueixen la catalana. L'actual presentadora de 'Scott i Milà' té una vida més tranquil·la, fent un programa divertit i que li permet tenir temps lliure.

Ensurt i a l'hospital

La veterana periodista podria haver celebrat de la millor manera aquesta gran xifra de seguidors a més de l'inici de la temporada del seu programa, 'Scott i Milà, però malauradament la catalana va patir un accident que la va enviar a l'hospital. Poc li ha durat l'alegria a Mercedes Milà.

Mercedes Milá es fa mal al genoll
Mercedes Milà es fa mal al genoll després d'una caiguda | Instagram

 

Al mateix compte d'Instagram la presentadora va comunicar als seus seguidors aquest petit ensurt, a causa de caure. «He caigut agafant figues per a celebrar els 50.000 seguidors», explicava la catalana a les xarxes.

Mercedes Milà sempre amb bon humor

L'expresentadora de 'Gran Hermano' va necessitar diversos punts per tancar la ferida. Malgrat aquest cop, la periodista no va deixar el mòbil i va anar relatant als seus seguidors el procés en directe. Fins i tot va arribar a compartir el moment en el qual li cosien el genoll, encara que avisant prèviament als seus followers que les imatges podien ser una mica fortes. Afortunadament, l'accident va quedar en una petita ferida i de ben segur que la catalana tornarà amb més força que mai.

També et pot interessar...