Jorge Javier Váquez en una de les fotografies que ha compartit durant les seves vacances

El periple vacacional de Jorge Javier Vázquez aquest estiu

El presentador ha visitat Lanzarote, Sardenya i Nova York

Jorge Javier Vázquez torna a Telecinco després d’un bon descans vacacional d’un mes i mig, temps durant el qual ha estat desconnectat i ha recarregat forces per a la marató de ‘realities’ que l’esperen, el primer dels quals serà  l’estrena del conegut ‘Gran Hermano’ en la versió de famosos, ‘GH VIP 7’.

En un any que ha estat el més difícil de tots pel presentador,  a causa de l’ictus que va patir durant el mes de març, Jorge Javier necessitava fer un punt i a part i recuperar forces, i així ho ha fet, sense estar-se de res, i visitant Lanzarote, Nova York i Sardenya.

El presentador ha viatjat amb el seu ex Paco

Així doncs, després de finalitzar l’última edició de ‘Supervivientes’, que a més va ser la més vista de la història del programa gràcies, principalment, a la participació d’Isabel Pantoja, el presentador posava rumb a l’illa canària de Lanzarote amb la seva exparella Paco, amb qui s’ha tornat a unir molt des que aquest es traslladés a casa seva a cuidar-lo arran de l’ictus.

Després d’aquesta primera parada, el periodista agafava un avió i canviava de continent, aquesta vegada tot sol, per dirigir-se a la ciutat de Nova York, on va gaudir de les vistes dels gratacels a la vegada que sorprenia els seus seguidors a Instagram publicant unes imatges on sortia completament despullat, això sí, tapant-se amb una cortina de tul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quisiera ser un pez

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

 

Després de deixar Nova York, va dirigir-se aquest cop a un lloc molt més relaxat, l’illa italiana de Sardenya, i acompanyat altra vegada del seu ex Paco, va recarregar energies en un hotel amb vistes al mar mediterrani i cala privada, on el preu d’una habitació oscil·la entre els 2000 i els 6000 euros la nit.

Aquestes vacances hauran servit de ben segur al presentador per tornar-se a posar davant la càmera amb la ment i el cos renovat; i segur que li farà falta, ja que  l’edició d’enguany de ‘GH VIP’ comença el pròxim 11 de setembre i Telecinco ja ha començat a escalfar motors revelant alguns dels participants que entraran a la casa de Guadalix.

També et pot interessar...