Dinio García participarà en la pròxima edició de ‘GH VIP’

S’ha confirmat que l’actor cubà, conegut per ser l’exparella de Marujita Díaz, serà un dels habitants de la casa juntament amb Anabel Pantoja, El Cejas i Mila Ximénez

Fa poc s’ha fet públic el nom d’un dels concursants de la setena edició de ‘GH VIP’. Es tracta de Dinio García, el qual va adquirir fama anys enrere per ser la parella de Marujita Díaz. Així doncs, la llista d’habitants de la casa es va desvelant, i de moment sabem que l’artista cubà haurà de conviure amb Mila Ximénez, El Cejas i Anabel Pantoja.

Jorge Javier Vázquez ja ens va donar una pista de la participació de Dinio García durant el vídeo promocional de la setena edició del reality: mentre el presentador ensenyava un llençol amb la imatge d’una armadura, va comentar al públic que es tractava d’un «cavaller ben armat», fent referència a les qualitats de les quals presum el concursant.

Fragment del vídeo promocional de 'GH VIP 7'
Fragment del vídeo promocional de 'GH VIP 7' | Telecinco

 

Dinio García va ser el xicot de Marujita

Dinio García va aparèixer als mitjans de comunicació per primera vegada als anys 2000, quan Marujita Díaz ens el va donar a conèixer com el seu xicot. La seva trajectòria en l’àmbit televisiu ha estat molt variada: des de la seva col·laboració en programes de premsa rosa, tals com ‘Crónicas marcianas’ o ‘Salsa rosa’, fins a la seva aparició a ‘Hotel Glam’ i el seu èxit musical ‘Hasiendo el amor’. El que tots recordem, sense cap mena de dubte, és la seva frase cèlebre «La nit em confon», amb la qual volia justificar les seves aventures amoroses.

Dinio García i Marijuta Díaz van ser parella
Dinio García i Marijuta Díaz van ser parella | Facebook

 

L’artista cubà és un personatge mediàtic conegut per ser descarat i les seves ensopegades sentimentals. Després de la seva ruptura amb Marujita Díaz, la seva presència al món televisiu va anar disminuint, i  l’actor va aventurar-se a treballar en l’àmbit televisiu i fins i tot d’actor porno amb la travesti Carmen de Mairena.

No obstant això, Dinio García va prendre la decisió d’abandonar la vida mediàtica i buscar estabilitat per a la seva vida. Ara, però, serà un dels concursants que participarà a ‘GH VIP 7’, la qual tindrà inici en uns dies.

També pots llegir...

  • Dinio Garcia: «Que treguin els polítics presos de la presó»
  • Irene Junquera podria ser una de les noves concursant de 'GH VIP 7'