Pablo Urdangarin

Debut amarg i solitari de Pablo Urdangarin amb el seu nou equip d'handbol

Cap membre de la seva família ha anat a veure al jove jugador durant la seva estrena

Aquest cap de setmana ha estat dels més importants per al fill d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina. Pablo Urdangarin va fer realitat el seu somni i va ser convocat amb el seu equip d'handbol, el HBC Nantes. Malauradament, el jove va veure's  sol a la banqueta i sense la companyia dels seus familiars a les grades.

Pablo Urdangarin fa realitat el seu somni, però no com s'esperava

Pablo està seguint el camí professional del seu pare, l'handbol és la seva passió i també la seva professió, ja que amb tan sols 18 anys ja té un contracte amb el HBC Nantes, equip que actualment milita la primera divisió francesa, tot i que el fill de la infanta ho compagina amb el filial on es troben la resta de jugadors joves.

  

Sense pares ni germans

Per aquest motiu,  Pablo no va poder acompanyar la seva mare, ni els seus germans a visitar al seu avi, el rei Joan Carles,  a l'hospital mentre va estar ingressat per la seva operació. El jove es trobava al costat del seu equip i no va poder viatjar fins a Madrid. Per aquests motius, el jugador d'handbol va veure's sol a la banqueta i sense cap suport familiar a les grades.  El seu pare fa 14 mesos que està a la presó i la seva mare estava amb els seus germans, segurament pendent del rei emèrit, de la mateixa manera que els reis i les infantes.

Iñaki Urdangarín en una imatge d'arxiu
Iñaki Urdangarin fa 14 mesos que està a la presó | CatalunyaDiari.cat

 

És cert que Pablo ha fet realitat un dels seus somnis, però també és una realitat que aquest debut ha estat molt amarg i solitari. Encara que no va poder gaudir de minuts a la pista, va ser una peça clau a la banqueta, animant els seus companys sense parar. Pablo Nicolás continua progressant en la seva carrera esportiva en el món d'handbol, on vol tenir oportunitats per demostrar el bon jugador que és.

També et pot interessar...