Pablo Urdangarin

Pablo Urdangarin fitxa per un equip francès d'handbol

Sembla que el fill de la infanta Cristina comparteix la passió per aquest esport amb el seu pare

Pablo Urgangarin, fill de la infanta Cristina i d'Iñaki Urdangarin, segueix els passos del seu pare, i és que aquesta pròxima temporada jugarà al HBC Nantes francès. El jove de 18 anys començarà una carrera en el món professional de l'handbol on signarà el seu primer contracte professional. 

El fill de la infanta jugarà aquesta temporada en un dels clubs més punters del campionat de gal·les a les ordres d'Alberto Entrerríos, qui s'estrenarà com a primer entrenador de l'equip. Això suposa un pas més enllà per al jove  qui va començar a jugar a aquest esport al club Handbol Esplugues de Llobregat i qui també ha jugat en les categories inferiors del FC Barcelona, un dels equips que segueix des de petit amb el seu pare.

La família, molt contenta per la notícia

Durant el temps que van estar a Suïssa,  Pablo va jugar al Centre Sportif de Trois Chene de Ginebra, el qual va abandonar després de fitxar pel TSV Hannover-Burgdorf d'Alemanya, lloc on està ara i país on resideix.  En aquest club és on ha tingut el seu primer contacte amb l'handbol professional, amb un rendiment molt positiu que li ha obert les portes al mercat dels fitxatges. 

Tot i la delicada situació familiar que viu la família Urdangarin Borbó,  sembla aquesta està molt contenta del fitxatge del seu fill, a més del progrés professional, de ben segur que la infanta Cristina està feliç de tenir el seu fill una mica més a prop i que, en més d'un dels seus viatges entre Ginebra i Madrid aprofitarà per fer escala a França.

També et pot interessar...