Jefe

L'horòscop t'indica quina classe de cap és cadascú

Els zodiacals ens ajuden a saber l'estil de lideratge que tindrà una persona

Si tens dubtes al voltant de les expectatives que tenen les persones que es troben en una jerarquia superior a la teva feina, pots recórrer a l'horòscop per entendre la seva manera de liderar i per poder adaptar més la teva feina a allò que s'espera de tu. Tots els caps adoren que la gent del seu voltant sàpiga allò que necessiten sense haver-los-ho de preguntar. Per aconseguir-ho, però, et cal saber ben bé com lideren, i l'astrologia t'hi ajudarà. Tot seguit et proporcionem els detalls que et cal conèixer per entendre millor els teus superiors.

L'impacte que els astres tenen sobre el lideratge de les persones

Et revelem quin estil de lideratge es relaciona amb cada horòscop, per tal que puguis tenir en compte allò que t'has d'esperar dels teus superiors. Seria interessant, però, que sabessis quin és el seu signe zodiacal —és a dir, que tinguis clar quin dia és el seu aniversari.

Les dotze classes diferents de cap en funció de l'horòscop

En cas que no coneguis l'horòscop del teu superior, no hauria de ser gaire complicat aconseguir la seva data de naixement. Avui en dia, tothom disposa d'algun compte en xarxes socials en què fàcilment podem descobrir quan és l'aniversari de les persones, o en cas que facis alguna tasca administrativa a la feina podria ser que tinguessis contacte amb les seves dades personals. 

Les persones Àries i el seu lideratge

Sense cap mena de dubte, es tracta d'uns superiors que actuen moguts per la impulsivitat. Mentre que un dia poden demanar-te que vagis en una direcció determinada, l'endemà podria ser que et diguessin que facis un gir de 360 graus. És molt possible que et facin fer tasques d'allò més diferents, perquè entenen l'existència com un camí ple de coses estimulants i de desafiaments.

Es tracta de persones dinàmiques i dotades d'una gran exigència a l'hora de liderar, i per això esperaran que els seus empleats es comportin amb espontaneïtat. A banda d'això, cal tenir en compte —i no prendre's massa seriosament— que poden enrabiar-se d'allò més i esbroncar la resta de la gent amb facilitat i sense gaire justificació. Però es tracta del seu caràcter i no és res concret contra tu.

Les persones Taure i el seu lideratge

Es tracta d'una mena de caps molt pacients i amb una gran estructuració, que t'ajudaran a aprendre moltes coses. Quan comets un error no es posen nerviosos i t'ensenyen a extreure'n aprenentatges que et seran útils, en comptes de fer-te retrets. Igualment, és interessant treballar amb ells perquè sempre recompensen la feina extra que han de fer els treballadors

Les persones Bessons i el seu lideratge

Fins i tot si no et dediques a temes comunicatius, les persones Bessons que són caps a les empreses et demanaran que tinguis ben vigilat tot allò que tingui a veure amb la comunicació. És la mena de persona que té ganes de seguir ben de prop els moviments dels seus treballadors, i que recorre a diverses tècniques, xarxes socials i plataformes per planificar i gestionar tot allò que s'ha de fer.

Jefe
És la mena de persona que té ganes de seguir ben de prop els moviments dels seus treballadors| Horóscopo Mágico

 

Amb un superior així, en tot moment hauries de romandre alerta a les coses que es produeixen al voltant de la teva feina.

Les persones Cranc i el seu lideratge

Es tracta de superiors força paternalistes, que voldran fer-te sentir bé amb les tasques que fas. Normalment veuen la resta d'empleats com si fossin familiars, i és habitual que duguin a terme la planificació dels sopars amb tots els membres de l'empresa. Això no obstant, la part negativa d'aquesta personalitat és que també et podran esbroncar com si es tractés dels teus pares, sense gaire objectivitat. En qualsevol cas, si et trobes amb un superior de signe Cranc és millor que li facis veure que el vostre vincle és estrictament de feina, perquè no se n'oblidi i vegi les coses des d'una altra perspectiva.

Les persones Lleó i el seu lideratge

Aquests caps normalment tenen un punt d'arrogància i tenen tendència a centrar-se força en ells mateixos. De fet, són persones que no poden ni saben fer les coses sense adquirir el paper de protagonistes i de líders. Sigui com sigui, també són individus que normalment tenen en compte el seu personal amb una actitud molt responsable, difícil de trobar en altres classes de líders.

De tota manera, hem de remarcar que la generositat dels Lleó varia molt, com si es tractés d'una muntanya russa. La millor manera de guanyar-se el seu afecte és dir-los obertament les coses bones que tenen, perquè els elogis els encanten.

Les persones Verge i el seu lideratge

Són persones altament minucioses i que ho analitzen tot profundament. Per això, no descansaran ni et deixaran respirar fins que no vegin que has fet una feina totalment perfecta. Tot i que t'exigiran molt, també els podràs demanar coses que t'interessin, com ara canvis de torn, perquè es tracta de persones empàtiques amb la vida personal del seu equip. Igualment, és interessant saber que no necessiten que els sorprenguis amb unes virtuts creatives brutals, sinó que simplement volen que executis allò que et diuen tal com t'ho han demanat.

Les persones Balança i el seu lideratge

Aquesta mena de persones gaudeixen molt amb els vincles socials, i els encantarà que tinguis una relació de cordialitat tant amb els altres membres de l'equip com amb elles mateixes.

Si això no es produeix, sentiran desconfiança cap a tu. Confereixen un gran valor al fet de treballar en equip i a la cura de l'aspecte, així com al fet que siguis una persona amb carisma i que tinguis ganes d'ajudar en tot moment. A banda d'això, no sol resultar gaire complicat treballar amb aquesta mena de caps.

Les persones Escorpí i el seu lideratge

Els caps nascuts sota el signe d'Escorpí treballen sense descans, i et demanaran que tu també ho facis. No es queden mai a la superfície dels assumptes, i amb ells et caldrà emprendre, demostrar la teva independència i evitar aturar-te al davant de les coses més òbvies. De fet, es tracta de persones que detesten haver d'explicar en tot moment les coses a fer als seus empleats. 

Jefe
Els caps nascuts sota el signe d'Escorpí treballen sense descans| Horóscopo Mágico

 

En cas que vulguis sobresortir a la feina, implica-t'hi del tot. Els superiors Escorpí no ignoraran la teva dedicació, i això farà que amb ells puguis gaudir de bones possibilitats per ascendir.

Les persones Sagitari i el seu lideratge

Es tracta d'individus investigadors que tenen ganes que el seu personal disposi d'una filosofia vital particular i que siguin gent que pugui sortir-se'n en totes les circumstàncies i feines que tingui encomanades. Els encanten les persones que aprenen fàcilment de tot allò que els envolta, i detesten els enganys.

Per això, en cas d'haver comès un error o d'haver obtingut un resultat negatiu, els encantarà que els diguis la veritat. Igualment, cal que tinguis en compte que si no els dius la veritat t'acabaran enxampant perquè, tot i que pugui semblar que es troben en un altre planeta, són molt audaços.

Les persones Capricorn i el seu lideratge

Els individus nascuts sota el signe de Capricorn són caps que treballen molt, però també es caracteritzen per una gran duresa. Ara bé, segur que et fascinarà l'enorme dedicació que presenten pel que fa a la seva feina, i si és necessari s'arremangaran per treballar al costat dels seus empleats.

Jefe
Les persones Capricorn, quan són caps, demostren una dedicació absoluta a tot allò que fan a nivell laboral | Horóscopo Mágico

 

Aquesta mena de caps normalment són secs a l'hora de delimitar la manera de treballar, i actuen en tots els casos des d'una òptica seriosa i plena de precisió. Sigui com sigui, és molt fàcil que els empleats puguin fer la seva feina bé amb aquest lideratge, perquè les ordres que et dona sempre són molt concises.

Les persones Aquari i el seu lideratge

Les idees d'aquesta mena d'individus estan carregades d'originalitat, i destaquen per un caràcter que, tot i que és ben ferm, resulta d'allò més agradable. A més, no els incomoda que l'altra gent tingui una perspectiva diferent de la manera en què s'hauria de tirar endavant amb la feina.  Es tracta de persones molt obertes a noves idees per innovar a la teva feina i treure el màxim profit de les capacitats que tens. Podries experimentar una certa ansietat, però, en cas que siguis la classe d'individu habituada a fer les coses tal com et dicten els altres. Amb aquesta mena de caps, cal que fixis tu la teva pròpia ruta.

Les persones Peixos i el seu lideratge

En cas que hagis de treballar amb un superior Peixos, has de saber que són individus molt poc predictibles. Et semblarà que té molta comprensió en alguns moments però, si l'envaeix una manca de racionalitat sobtada, és possible que de cop aparegui amb exigències de quotes de treball totalment desproporcionades.

Per això, has de mantenir els nervis a ratlla, perquè és un cap que et mostrarà unes regles poc clares i poc delimitades. En aquests casos, quan una persona Peixos té el lideratge, estarà satisfeta si veu que la teva intuïció és adequada per encertar els seus requeriments, com si tinguessis una bola de cristall i poders màgics. Has de vigilar, a més, amb les seves qüestions personals: mira de no entrar-hi gaire. Amb totes aquestes explicacions,  segurament ara et serà més senzill adonar-te de la classe de cap que tens i veure quin lideratge el caracteritza —fins i tot si desconeixes el seu horòscop. 

També et pot interessar...

  • El vincle entre el signe de l'horòscop i les olors
  • El consell més indicat per a cada signe de l'horòscop
  • De quina manera viu el sexe cada signe de l'horòscop?