Piqué

Nova oda a Gerard Piqué: li dediquen una cançó de trap

El cantant sabadellenc, Nel·lo C, ha dedicat la cançó al jugador blaugrana perquè, assegura, «representa els joves catalans: sense pèls a la llengua»

Gerard Piqué sempre ha sigut un gran ídol per a molts seguidors del Barça, ja sigui per la seva  forma de jugar com per la gran i forta personalitat que té. Ara, un jove sabadellenc li ha volgut mostrar l'admiració que té a través d'una cançó. Nel·lo C va estrenar el passat juliol el seu nou senzill de trap, amb el nom del mateix futbolista com a títol, com un avançament del seu segon disc d'estudi, 'Carrer amunt'. 

Una cançó amb molt de ritme expressa en els seus versos molts  fets o frases que representen al jugador català: «En Gerard Piqué, l'orgull de la gent. Als mitjans dient el que molts pensem. Representant al país, a mares i nens», o «Tirant de Twitter, un parell d''emogis' i al carrer!». 

«Les seves declaracions no estan influïdes per tercers»

Segons va publicar 'iSabadell', arran de la seva estrena, Nel·lo C considera que «Gerard representa els joves catalans; sense pèls a la llengua i sense que les seves declaracions estiguin influïdes per tercers, perquè a la vida s'hi ha d'anar de cara i expressar els teus sentiments i sensacions malgrat que no tothom pugui pensar com tu». 

Fins al dia d'avui, el videoclip, el qual està publicat al seu perfil de Youtube, porta més de 2.000 visualitzacions. Per altra banda, gràcies al seu primer disc, 'Llunàtic', el seu canal a la plataforma ja ha assolit la xifra de mig milió de reproduccions, amb el tema 'D'aquí cap allà' com el més reproduït d'entre els 29 vídeos que té publicats. 

Gran feina pel potenciament de la llengua catalana

Nel·lo C ha portat la seva música als  barris i ciutats de l'entorn de Barcelona i arreu de Catalunya durant el passat any i mig en forma de tallers, sobretot en zones on el català no hi és tant present, per a poder ajudar i potenciar-lo. Entre els anys 2018 i 2019, més de 2.000 nens i nenes han realitzat amb el cantant de Sabadell diferents tallers de música en català, amb un rerefons d'integració a través de la  llengua, la música i la creativitat.

També et pot interessar...