Kiko Jiménez va passar la nit a comissaria

Kiko Jiménez serà un dels concursants de 'GH VIP 7'

Mila Ximénez, El Cejas, Anabel Pantoja, Dinio o Irene Junquera, són alguns dels concursants que ja s'han confirmat

A poc menys de quinze dies perquè comenci la nova edició de 'GH Vip', es van sabent els noms de les participants en comptagotes

Telecinco està aprofitant la tirada dels seus diferents programes per anar anunciant quines seran les cares que s'hauran de veure a partir de mitjans de setembre a la casa de Guadalix de la Sierra. Mila Ximénez, El Cejas, Anabel Pantoja, Dinio o Irene Junquera, són alguns dels concursants que ja s'han confirmat. 

Ja ha participat en altres concursos, tot i que sense massa èxit

Ara, ha estat la revista 'Lecturas' la que ha deixat caure que Kiko Jiménez, ex de Glòria Camila i actual parella de Sofía Suescun, serà un altre dels concursants d'aquesta setena edició. Jiménez ja ha participat amb anterioritat en altres programes semblants, com és el cas de 'Supervivientes', amb el qual va participar amb la seva exparella.

Cal recordar, que llavors no va tenir moltes bones crítiques, ja que va deixar anar algun comentari masclista que no va agradar a l'audiència. Per aquest motiu,  l'assessor de l'amor de 'MYHV' té ara una nova oportunitat per a demostrar quin és el seu vertader caràcter. 

Kiko Jiménez, indignat amb la publicació del seu informe policial, trenca el seu silenci
Kiko Jiménez podria ser concursant de 'GH Vip' | DIEZ MINUTOS

Està clar que Jiménez comptarà amb el suport de Suescun qui, a més a més, va ser guanyadora d'una edició de 'Gran Hermano' i 'Supervivientes'. Malgrat l'anunci de 'Lecturas', ara cal esperar que des de Telecinco confirmin la seva participació i poder així començar a escalfar motors per un dels programes més esperats de l'any. D'altra banda, Jiménez de ben segur que donarà molt a parlar, ja que darrerament va passar una nit a les garjoles de la policia local de Màlaga per una discussió en un control d'alcoholèmia. 

També et poden interessar...