Glòria Camila i Kiko Jiménez

Kiko Jiménez envia un dard enverinat a la seva ex, Glòria Camila

La polèmica ha sorgit després que es confirmés que Glòria està conduint sense punts en el carnet de conduir

Kiko Jiménez i Glòria Camila lluny de fer les paus després de la seva separació, semblen no tenir cap altra intenció que seguir encenent el foc de la polèmica entre els dos. Una reportera d''El programa de verano' va aprofitar que es va trobar a Kiko al carrer per a preguntar-li per les informacions que van fer-se públiques fa uns dies i, les quals, apuntaven al fet que Glòria hauria estat conduint sense punts al carnet de conduir. 

Cal recordar que la filla de José Ortega Cano va confessar que l'havien enxampat en dues ocasions donant positiu en el control d'alcoholèmia i que, per aquest motiu, li havien tret tots els punts del carnet.

Una frase de molt mal gust per part de Kiko

Això no obstant,  ella es pensava que després d'un curs que va fer una autoescola de Sevilla ja s'havia posat en regla la seva situació al volant. La sorpresa va arribar quan una periodista va confirmar que no era així i que la filla d'Ortega Cano hauria estat conduint de forma greument imprudent.

Tot i que ja no són parella i no tenen res més en comú que el record, una reportera li va preguntar a Kiko per aquesta situació, ja que van ser algunes les veus les que van deixar caure que podria haver estat ell mateix qui hagués filtrat aquesta informació. Lluny d'acceptar-ho, Kiko va assegurar que tenia millors coses a fer que anar dient i explicant coses de Glòria. Però la seva resposta no es va quedar aquí i el col·laborador de 'MYHV' va voler generar més polèmica i es va atrevir a dir que: «De tal palo, tal estella». 

Kiko Jiménez
Una reportera li va preguntar per la situació legal de Glòria Camila | Telecinco

 

El terrible record de l'accident d'Ortega Cano

Amb aquesta dita, Kiko va comparar la imprudència de Glòria al volant amb la del seu pare, Ortega Cano, que fins i tot va estar a la presó per conduir begut, tenir un accident i morir el conductor de l'altre turisme. Aquesta confessió de mal gust per part de Kiko ha deixat clar que no només no vol saber res de la seva exparella, sinó que a més a més, la seva relació ha acabat de la pitjor manera possible.

També et poden interessar...