URGENT

🔴 Investiguen la possible violació a una menor durant el Carnaval de Calella

Gloria Camila presumeix de solteria i mostra el seu cos a Instagram

La filla d'Ortega Cano ha reaparegut a Instagram amb una foto molt suggerent
Gloria Camila publica unes fotografies a Instagram d'allò més suggerents | INSTAGRAM

 

Una de les ruptures més sonades d’aquest estiu, la protagonitzada per Glòria Camila Ortega i Kiko Jiménez, ha estat bastant polèmica per les suposades infidelitats que hi ha hagut entre l’exparella. Mentre Kiko Jiménez ha estat el centre de les entrevistes exercint el paper de víctima, Gloria Camila no s’ha pronunciat al respecte en cap moment i s’ha mantingut en un discret segon pla, sense realitzar cap mena de declaració sobre la seva ruptura, i s’ha volgut centrar en la seva nova vida com a soltera.

 

A això s’hi suma el fet que Kiko Jiménez sembla haver-se refet molt ràpidament de la seva ruptura, i ja té nova parella, Sofía Suescun, amb qui mostra la seva passió contínuament a través de les xarxes socials. A la filla d’Ortega Cano en canvi, no se l’ha vist tan prolífica a les xarxes durant aquestes últimes setmanes, ans al contrari, ha preferit disminuir el nombre de publicacions i no ha estat tan activa; ara bé, quan ha publicat alguna imatge, ha estat del tot contundent i amb indirectes al seu ex.

Kiko Jiménez presumeix de parella, Gloria Camila presumeix d'ella mateixa

Recentment, Kiko Jiménez presumia de viatge apassionat amb Sofia Suescun, i amb un toc fins i tot d’exhibicionisme, la parella mostrava imatges d’ells dos petonejant-se apassionadament en un mar d’aigües cristal·lines. Per altra banda, Gloria Camila, ha publicat unes fotografies molt diferents, centrades en ella mateixa i en la seva nova etapa vital.

 

Kiko Jiménez i Sofia Suescun en un dels seus viatges apassionats | INSTAGRAM

 

  

Les imatges que acaba de publicar Gloria Camila tampoc han deixat indiferent ningú, ja que en elles es mostra tal com és, una dona segura de si mateixa. En una d’elles es mostra en roba interior i en l’altra apareix vestida només amb uns pantalons curts i cobrint el seu pit estratègicament amb el seu cabell. Amb un títol de la imatge molt revelador, la filla d’Ortega Cano ha deixat clar que ha canviat: «Jo tenia una part dolça. Me l’he menjat».

 

 

 

També et pot interessar...