Gloria Camila i Kiko

Gloria Camila i Kiko Jiménez posen punt final a la seva relació entre rumors d’infidelitat

Si bé el detonant de la ruptura hauria estat el flirteig entre Jiménez i Sofia Suescun, ara ha saltat a la llum de la filla de Rocío Jurado també hauria enganyat la seva parella amb dos tronistes de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’

«Gloria, ja no estic enamorat de tu». Amb aquestes dures paraules, Kiko Jiménez posava punt final a la relació que mantenia des de feia quatre anys amb Gloria Camila Ortega. Una notícia que, si bé queia com una autèntica bomba entre la premsa del cor, tampoc ha suposat una gran sorpresa, sobretot després de la participació de la parella al reality ‘Supervivientes’ l’any 2017.

I és que, després dels continus moments de tensió i les esbroncades monumentals que van protagonitzar, la parella va ser qualificada de ‘tòxica’ per part de molts col·laboradors. Una toxicitat que, finalment, ha acabat enverinant i matant la relació, si bé la veritable ombra que plana sobre la ruptura és una altra: la de la infidelitat.

Sofia Suescun, presumpta culpable de la ruptura

En un primer moment, els rumors sobre un possible engany de Kiko a la filla d’Ortega Cano van adquirir un paper protagonista, i fins i tot va sortir a la llum el nom de la presumpta culpable: l’experta en realities Sofía Suescún, amb qui Jiménez comparteix una estreta relació d’amistat.

Els comentaris que Kiko i Sofía han intercanviat darrerament per xarxes socials tan sols han aconseguit fer créixer les sospites. I és que el col·laborador televisiu va compartir una fotografia totalment despullat acompanyada del següent text: «Avui estic ‘guasón’, i tu?».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy estoy guason, y tu? @daniisanchez12

Una publicación compartida de Francisco Jimenez (@kikookiko) el

Una pregunta a la qual va respondre Sofía a través d’un comentari que deia «fins a quina hora ho estàs?». «24/7», va respondre l’exconcursant de ‘Supervivientes’.

Rocío Flores: «No tens vergonya ni valors»

L’intercanvi de paraules es va produir tan sols tres dies després que l’exparella de Gloria Camila publiqués una fotografia a Instagram on apareixia amb Suescun. Però la cosa no va quedar aquí ja que, segons recull ‘Informalia’, Kiko i Sofía van abandonar una festa junts pocs dies enrere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que tal si debatimos? @sofia_suescun

Una publicación compartida de Francisco Jimenez (@kikookiko) el

Per tot això, la família de Gloria Camila no ha dubtat en sortir en la seva defensa immediatament després que es fes pública la ruptura. Rocío Flores, neboda de la filla de Rocío Jurado i una de les seves millors amigues, va enviar el següent missatge a Kiko: «No tens vergonya ni valors, després de com t’hem tractat en aquesta família».

Kiko explica la seva versió dels fets

Així les coses, l’exparella de Gloria Camila no ha aguantat més, i ha aprofitat la seva col·laboració a ‘MYHYV’ per explicar la seva versió de la ruptura. I és que, segons ha fet patent aquest divendres, qui realment hauria estat infidel és, precisament, la filla de Rocío Jurado.

En aquest sentit, cal destacar que els problemes entre Kiko i Gloria vindrien de lluny, concretament des que el col·laborador televisiu decidís comprar una casa per als dos i es gastés un dineral en adaptar-la a les necessitats de la seva ex-xicota. Però, per algun motiu desconegut, Gloria Camila va preferir llogar una altra casa per a viure-hi sola.

Aquest fet, unit a les contínues baralles que tenien a causa de la gelosia de la filla d’Ortega Cano, van anar desgastant la relació fins al punt que Kiko ja no podia més. Però l’exconcursant de ‘Supervivientes’ encara no havia llançat l’autèntica bomba: Gloria Camila li hauria estat infidel, com a mínim, un parell de vegades.

Gloria Camila hauria estat infidel a Kiko diverses vegades

Tal com va relatar al plató de ‘MYHYV’, «em vaig asseure a parlar amb gent del seu entorn i em van contar, amb pèls i senyals, una gran quantitat d’infidelitats d’ella», afirmant que, fins i tot, «tinc proves d’això».

Gloria Camila
Tot seria un pla de Gloria Camila per netejar la seva imatge | CatalunyaDiari.cat

 

Els noms dels altres protagonistes serien dos extronistes del programa: Albert Barranco i Manu Lombardo, aquest últim emparellat amb Susana Megan des de l’any 2015. Amb tot, l’actual xicota de Manu ha assegurat que se sent tranquil·la i segueix confiant amb la seva parella.

Tot seria un pla de Gloria Camila

Si bé no podem saber fins a quin punt és certa aquesta informació, el cert és que Nagore Robles va deixar entreveure que Kiko Jiménez no anava errat. «Una vegada et vaig preguntar que, si algun dia Gloria t’era infidel, voldries saber-ho. Em vas respondre que no», deia la col·laboradora mostrant-se d’allò més enigmàtica.

L’exparella de Gloria Camila, però, no es va quedar aquí, i va assegurar que tot és un pla de la filla de Rocío Jurado per netejar la seva imatge. «És quelcom que està promovent Gloria amb un interès: que no se sàpiga tota la veritat. Està mentint a terceres persones perquè vol vendre quelcom al públic que no és real», concloïa l’exconcursant de ‘Supervivientes’. 

També et pot interessar...