Nagore Robles publica un nu integral des de Bali

La col·laboradora no només s'ha despullat per fora, sinó també per dins, realitzant confessions íntimes sobre la seva vida
Nagore Robles ha impressionat les xarxes amb el seu nu integral | Instagram

 

Nagore Robles està en un moment vital, i no només per les impressionants vacances que està gaudint a Bali, sinó perquè amb les fotografies d’Instagram que publica, està realitzant confessions molt íntimes que són testimoni que és una dona sense complexos que es mostra tal com és.

 

En una d’aquestes últimes instantànies, la col·laboradora es mostra tal com Déu la va dur al món, totalment despullada, asseguda sobre una butaca de vímet. La imatge l’ha acompanyada amb unes boniques paraules en què dignifica la figura de la dona: «A tu, dona, que ets bella per dins des que vas néixer, sexi cada vegada que et mires al mirall i somrius, que el món està sota els teus peus fins i tot el dia que decideixes deixar-lo de manera invencible», ha escrit.

 

 

L'amor entre Nagore i Sandra Barneda, intacte

La publicació, que ha deixat amb la boca oberta tots els seus seguidors, ha tingut diverses respostes entre les quals destaca la de la seva parella Sandra Barneda: «Obrís la finestra entre la meva boca i la teva» a la qual cosa ella ha respost: «Hi ha una porta entreoberta entre la teva boca i la meva».

  

Nagore se n’ha anat de vacances sola a Bali, ja que la seva parella Sandra Barneda ha de seguir treballant a Telecinco durant aquest estiu, on substitueix a Emma García al programa ‘Viva la vida’. Tot i els rumors de ruptura, ambdues han assegurat que el seu amor segueix intacte i Nagore Robles, fins i tot ha confessat que se sent orgullosa del pas que ha fet, marxant sola de viatge, amb un impressionant text que mostra el canvi personal que ha aconseguit en aquests darrers anys: «Per arribar fins a Bali, us mentiria si us digués que no m’ha costat esforç arribar sola fins aquí. Fins fa tres anys mai m’havia sabut prendre’m un cafè sola, ni passejar sense trucar algú, mai havia menjat sola en un restaurant i molt menys fer un viatge jo soleta».

 

 

També et pot interessar...