Albert Baró i la seva exparella Nerina Ututbey

L'actor de 'Merlí' Albert Baró i la seva parella trenquen la seva relació

La periodista argentina Nerina Uturbey, exparella del català, ha volgut aclarir els motius a les seves xarxes socials

L'actor català Albert Baró, conegut pel seu paper com a Joan Capdevila a 'Merlí', i la seva parella, la periodista argentina Nerina Uturbey, han trencat la seva relació. Així ho ha fet públic recentment la mateixa Nerina a través d'un comunicat: «Per decisió personal i professional fa més d'un mes que vaig decidir acabar la meva relació amb Albert Baró».

La parella es va conèixer a Madrid fa un any, poc temps abans que l'actor, de Sant Esteve de Palautordera, marxés a viure a Buenos Aires, Argentina, on  s'ha fet molt popular, a part de pel seu paper a 'Merlí', per ser el protagonista d''Argentina, tierra de amor y venganza', una telenovel·la històrica d'èxit al país llatí.

L'èxit, motiu principal de la separació

Sembla que concretament l'èxit ha estat un dels motius que ha motivat la ruptura. Tal com ha expressat Nerina a través de les seves xarxes socials: «Degut a la popularitat del seu personatge —el d'Albert Baró— la seva vida privada va prendre molta rellevància i per conseqüència la meva també».  Però sembla que la jove ha volgut transmetre aquest comunicat per un altre motiu: «Em veig obligada a aclarir que no hi va haver tercers en discòrdia, ni totes aquestes mentides que es diuen», en referència a la premsa del cor argentina, que insinuava una infidelitat per part de l'actor català.

Comunicat de Nerina Uturbey
Nerina Uturbey ha compartit a Instagram els motius de la separació | Instagram | @nenabey

 

Concretament,  les revistes parlaven d'un amor secret entre Albert Baró i una altra de les protagonistes d''Argentina, tierra de amor y venganza', Delfina Chaves, amb qui l'actor manté una relació a la ficció argentina.

També et pot interessar...