Núria Fergó publica una de les fotos més sexys d'Instagram

La cantant malaguenya va ser una de les concursants més estimades de la primera edició d''Operación Triunfo'

Núria Fergó va ser una de les concursants de la primera edició d''Operación Triunfo' més estimades. Ara, més de deu anys després d'aquell mediàtic concurs, la cantant malaguenya segueix despertant passions allà per on va. 

Concretament, en l'actualitat ho provoca a través de les seves publicacions a Instagram. Sense cap mena de vergonya i amb un caràcter vitalista que la porta a aconseguir tot allò que desitja, Fergó omple el seu perfil a les xarxes socials de fotografies sensuals amb missatges carregats d'energia i positivisme. 

Unes sensuals imatges de la cantant malaguenya

Una de les darreres imatges que més furor a causat entre els seus seguidors ha estat una en la qual apareix només amb una bata de seda asseguda en un llit amb els llençols desordenats. La bata que dur la cantant està mig oberta i es pot deixar entreveure que no porta roba interior. Més enllà d'aquesta imatge, Fergó  també s'ha atrevit a compartir unes altres en un ambient molt més estiuenc i plena de sorra. 

No hi ha dubte que la cantant  està passant per un bon moment de la seva vida després de la separació del pare de la seva filla quan aquesta només tenia un mes de vida. Tot i el dolor d'aquells durs moments, Fergó posa ara també amb la seva filla i demostra així a tothom que l'amor que sent per ella està per sobre de tot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ella.

Una publicación compartida por nuria_fergo (@nuria_fergo) el

També et poden interessar...