Dakota li ha dedicat unes dures paraules a la seva exparella en el seu canal de 'Mtmad'

Dakota, de 'Supervivientes', carrega contra la seva exparella Rubén

Dakota li ha dedicat unes dures paraules a la seva exparella en el seu canal de 'Mtmad'; Rubén li va ser infidel mentre ella es trobava a Hondures

L’exconcursant de ‘Supervivientes’ Dakota està sola i buscant nova parella. Des que descobrís que la seva parella li havia estat infidel mentre ella es trobava a Hondures, Dakota està disposada a trobar de nou l’amor, tal com expressava recentment al seu canal de Mtmad: «En l’amor no em tanco cap porta. Vull trobar l’amor de la meva vida, ja que aquest no ha estat, vull trobar l’amor de la meva vida», assegurava.

No vol saber res de Rubén

Dakota també ha aprofitat la seva intervenció per carregar contra el que va ser la seva exparella Rubén:  «Aquesta mala peça no el vull veure ni en pintura. És molt mala persona, m'ha fet un mal que al·lucines, t'ho juro. El que m'ha fet ho ha de pagar. (...)  No vull saber res d'ell. Només vull recuperar la meva gossa i s’ha acabat. Jo me’n vaig a conèixer a una altra persona, no passa res. I com més persones coneguem, millor, més ventall d’oportunitats, i això està molt bé», ha confessat l’exconcursant de ‘Supervivientes’.

 

Dakota a 'MYHYV'
Dakota, oberta a trobar l'amor | Telecinco

 

A més a més, Dakota ha aprofitat la seva intervenció per llançar un missatge a possibles pretendents, i afirmar que no descarta participar en algun ‘dating show’ com ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’:  «Els que m’esteu parlant per Instagram, que sapigueu que us llegeixo i esteu molt bons tots.  El meu Rubén estava molt bo i el meu anterior ex també. El noi ha d’estar molt bé, a mi m’agraden alts, grans, que sigui 'mono' i millor persona».

També et pot interessar...