YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Cayetano Martínez de Irujo confessa que va ser addicte a la cocaïna

El fill de la Duquessa d'Alba presentarà el seu llibre autobiogràfic 'De Cayetano a Cayetana'

Cayetano Martínez de Irujo presentarà el dia 23 les seves memòries | Esdiario

Cayetano Martínez de Irujo presentarà les seves memòries el pròxim 23 de setembre, però mentrestant, va llençant en primícia alguns dels temes els quals es podran llegir en un llibre que, de ben segur, no deixarà ningú indiferent. El llibre 'De Cayetano a Cayetana', de l'Esfera de los Libros, explicarà i revelarà històries de la part més íntima de la família dels Alba.

També dedicarà una part important per a parlar del seu tèrbol passat que el va portar a una vida de descontrol, addiccions i superació. En aquest sentit, en una de les seves entrevistes promocionals més recents, Cayetano ha confessat que: «La cocaïna em va pertorbar per complet. Vivia amb una obsessió: seduir a dones. Cap se'm resistia». 

Una vida gens fàcil

Més enllà d'aquesta obsessió, Cayetano també explica que tot el que ha aconseguit a la vida li ha suposat un considerable esforç i que, al contrari del que molts es pensen, sempre ha hagut de guanyar-se el que té. D'altra banda, el llibre publica el document que va redactar la seva difunta mare, la Duquessa d'Alba, en el qual es podia llegir que era ell qui havia de seguir portant les regnes econòmiques del Palau de Liria una vegada ella faltés. 

Tanmateix, confessa que la seva mare, amb la qual mantenia una especial relació, s'aixecaria de la tomba en veure la seva casa plena de visitants. De ben segur que el seu germà Carlos Fitz-James, actual Duc d'Alba, no acabarà d'aprovar aquestes confessions tan íntimes i familiars del seu germà.

Cayetano tenia una molt bona relació amb la seva mare, la Duquessa d'Alba | Vanitatis

 

El dia 23 es descobriran tots els secrets

Així doncs, caldrà esperar fins al dia 23 per saber tots els detalls d'aquesta obra autobiogràfica que estarà presentada pel seu amic Luis Maria Ansón i el cirurgià Enrique Moreno. Cal recordar que, a banda de totes les dones que han passat per la seva vida, Cayetano va contraure matrimoni amb Genoveva Casanova i que, fruit del seu amor, van néixer els bessons Luis i Amina.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari