Maria José Campanario treballa com a odontòloga en una clínica de Lloret

La dona de Jesulín de Ubrique ha pogut reprendre la seva vida laboral després d'una recaiguda de fibromiàlgia el passat mes de juliol

María José Campanario ha guanyat a 'Sálvame'
María José Campanario va estudiar odontologia | CatalunyaDiari.cat

Maria José Campanario torna a la seva rutina després d'haver estat ingressada el passat mes de juliol a Cadis per una recaiguda de la seva malaltia: fibromiàlgia. La dona del torer Jesulín de Ubrique pateix aquesta malaltia des de fa una dècada i, de tant en tant, pateix brots que l'impossibiliten seguir amb normalitat amb la seva vida.

Això no obstant, després de recuperar-se, ara sembla que pot tornar a la seva vida laboral i dedicar-se al que més l'apassiona i pel qual ha estat estudiant: l'odontologia. Però no tot és fàcil i, tot i que Campanario té feina, la té molt lluny de la seva família. Concretament, la dona del torer passa visita en una clínica dental de Lloret de Mar (Girona) tres dies a la setmana. 

Una malaltia molt dura

Sens dubte, és una bona notícia que pugui estar treballant, però la separació física del seu home i els seus fills, Júlia i Jesús, evidentment és una dificultat afegida. Davant això, Jesulín de Ubrique ha tornat a demostrar que donar suport a la seva dona en tot el que faci falta, ha decidit viatjar uns dies fins aquesta localitat de la Costa Brava per a poder estar al costat de la seva dona.

D'aquesta forma, de ben segur que Campanario podrà seguir endavant amb la seva vida i gaudir-la a banda dels dolors que li provoca la seva malaltia. En aquest sentit, han estat diverses les vegades les quals ha volgut fer públic el tràngol pel qual han de passar els malalts de fibromiàlgia.

Existeixen forts rumors de ruptura sobre la parella
Campanario està casada amb Jesulín de Ubrique | ESPAÑA DIARIO

 

«Els que patim aquesta malaltia tenim més dies dolents que bons, és una llàstima. Els malalts de fibromiàlgia no esteu bojos, el mal que es pateix és real, encara que no es vegi. Desgraciadament no hi ha una radiografia o prova diagnòstica encara que pugui descartar qui la pateix i qui no», explicava en alguna ocasió. Ara, malgrat això, pot gaudir del final de l'estiu amb salut, amb feina i amb el suport de la seva família.

 

També et poden interessar...


Comentaris
Ana Maria Amargant
Me alegro mucho por esa chica ojalá la salud le acompañe.

envia el comentari