Imatge de Lourdes León, la filla de Madonna

La filla de Madonna gaudeix de l'encant de Barcelona amb amics

Lourdes es va allotjar de dimecres a dissabte passat a l'hotel The Barcelona Edition

La filla de Madonna, Lourdes León, és una apassionada de Barcelona. Després que fa uns mesos visités la ciutat comtal amb motiu de la celebració del festival musical Sónar, la filla de la popular cantant ha volgut repetir i tornar-se a impregnar de la màgia barcelonina.

Segons ha avançat 'La Vanguardia', Lourdes es va allotjar de dimecres a dissabte passat a l'hotel The Barcelona Edition. Es tracta d'un hotel boutique de Ian Schrager, fundador d'Studio 54, que es converteix en una opció íntima i sofisticada pels seus clients. Concretament, Lourdes va dormir en un dels Penthouses de l'hotel que compta amb 91 metres quadrats i més de 70 de terrassa.

L'encant del barri del Born

Tanmateix, des d'aquesta localització es pot veure el terrat del mercat de Santa Caterina i gaudir d'una piscina i els cóctels del local The Roof, situat al punt més alt de l'hotel. Però per si no n'hi hagués prou, Lourdes no va voler marxar del recinte sense degustar els plats del bar Veraz, en aquest cas, situat a la planta baixa de l'hotel. Gràcies a la seva estada, la filla de Madonna va poder gaudir de la ciutat i visitar, en especial, el barri del Born. 

Segons sembla, Lourdes va estar acompanyada per un grup d'amics, alguns d'ells, residents a Barcelona. D'aquesta manera es consolida l'atracció turística de Barcelona i es demostra que gent d'arreu del món s'enamora dels seus carrers, la seva oferta cultural i d'oci i la seva gastronomia.

També et poden interessar...