Imatge de la María Lapiedra i en Gustavo González durant un esdeveniment

María Lapiedra i Gustavo González seran pares

Així ho ha anunciat Kiko Hernández a 'Sálvame'

El col·laborador Gustavo González i l’exactriu porno María Lapiedra seran pares. Així ho afirmava ahir Kiko Hernández a ‘Sálvame’, quan a mig programa aprofitava l’avinentesa per felicitar el seu company: «Enhorabona, que seràs pare», l’al·ludit però no ha volgut confirmar ni desmentir res, declarant de manera concisa: «Encara no està confirmat».

Recentment van perdre un bebè

Això seria una alegria molt gran per a la parella, que fa 3 mesos va perdre el bebè que esperava quan Lapiedra es trobava de poques setmanes de gestació. Cal recordar que la seva relació turbulenta ha estat plagada d’alts i baixos, amb ruptura inclosa, des que sortís a la llum que havien estat amants durant quasi 8 anys d'amagades de les seves respectives parelles. 

 

Finalment, van optar per posar punt final a aquestes relacions. Aquest seria el tercer fill per Maria Lapiedra, que en té dos amb el seu ex Mark Hamilton, i el cinquè per Gustavo, que té 4 fills més amb la seva exdona,  amb qui va estar casat més de 20 anys.

 

Kiko Hernández revelava la notícia  | Telecinco

 

Davant del disgust que van patir amb la pèrdua del seu primer bebè en comú, ambdós s’estan mostrant molt cautelosos a l’hora d’anunciar de nou un embaràs, encara que també podria ser que estiguessin  preparant una exclusiva per anunciar-ho. 

Davant la insistència de Kiko Hernández perquè ho confirmés, Gustavo ha contestat sense donar més detalls: «No et mentiré, volem ser pares, vam tenir un problema, el vam perdre, i ho vaig explicar; estem esperant per veure si María està embarassada o no», a la qual cosa, Kiko li ha respost que la notícia està més que confirmada.

També et pot interessar...