Maria Lapiedra passa pel seu pitjor moment en patir un avortament

La parella de Gustavo González ha afirmat que tornaran a intentar formar una família i, més tard, casar-se

Maria Lapiedra va assistir fa pocs dies a la desfilada de la marca All Sisters i els periodistes no van deixar passar l'oportunitat per a preguntar-li sobre el seu avortament. 

Cal recordar que la parella del col·laborador de 'Sálvame', Gustavo González, va perdre el nadó que esperaven junts i que, tal com ja es va comentar en tots els platós de televisió, la parella va patir molt aquest contratemps. De fet,  portaven molt de temps amb la idea que Lapiedra es quedés embarassada i, una vegada ho havien aconseguit, les seves il·lusions es focalitzaven en aquesta nova etapa. 

«La veritat és que ho hem passat bastant malament», explica Lapiedra

En aquest sentit i tal com ha explicat la mateixa Lapiedra a la web 'Chance': «La veritat és que ho hem passat bastant malament, però bé, fa un mes i mig que va passar i seguirem intentant-ho. Seguirem intentant-ho fins que em quedi embarassada una altra vegada, que no em va costar molt quedar-me. La primera setmana és quan ho vam passar pitjor».

Quan la també col·laboradora de Telecinco es va assabentar de la mala notícia es trobava sola. No obstant això, ràpidament va avisar a González que va tenir una bona reacció i va decidir deixar-ho tot una setmana per estar al costat de la seva estimada. «Quan li vaig trucar per a dir-li que havia patit l'avortament va agafar l'AVE i va venir amb mi. Va deixar 'Sálvame' una setmana», explicava Lapiedra.  Així doncs, ara només cal esperar que la sort els hi vingui de cara a la parella i que, per fi, puguin complir el seu somni de formar una família.

Gustavo González i Maria Lapiedra
La parella ha passat per un mal moment després de l'avortament | CatalunyaDiari.cat

 

Plans de boda

Un somni que, tal com va explicar ella mateixa, podria culminar-se amb una boda per a l'any vinent. Fins llavors, de moment, la seva prioritat és tornar-se a quedar embarassada. D'altra banda, preguntada per l'absència de González a la boda de Belén Esteban, Lapiedra va dir que: «Em dona igual, jo a Belén no la conec, llavors no puc opinar sobre ella. I a Gustavo li dona igual perquè no són amics i és el normal».

 

També et poden interessar...