ÚLTIMA HORA:

Un camió avariat complica el trànsit a la B-23 barcelonina

La reina Sofia no es mudarà a viure a Grècia

Els rumors van començar després del darrer viatge per a visitar el seu germà, el rei Constantino
La reina Sofia va visitar el seu germà a Grècia | Gtres

 

La reina Sofia ha passat a viure en un total segon pla d'ençà que el seu home, Joan Carles I, va decidir abdicar del tron el 2014. A partir de llavors, les seves aparicions públiques han estat les justes i, en la majoria d'ocasions, sempre sense la companyia del rei emèrit.

 

Pot ser per aquest motiu, en els darrers dies s'havia filtrat la informació que era possible que Sofia es traslladés a viure a la seva Grècia natal. Però, de moment, res més està més lluny de la realitat. Des de la Casa Reial espanyola han negat que la reina tingui pensar mudar-se al país hel·lènic i que, de moment, seguirà vivint a Espanya com sempre.

 

 

Visita al seu germà, el rei Constantino

Tots els rumors van començar després del darrer viatge de Sofia a Grècia per a visitar el seu germà, el rei emèrit Constantino. Als seus 79 anys el seu estat de salut és una mica complicat i ha de caminar en cadira de rodes. A més a més, fa un temps va patir una embòlia pulmonar que debilitar-lo de forma destacada. Així i tot, els metges i les persones que cuiden d'ell, junt amb la seva dona Ana Maria de Dinamarca, el mantenen en un bon estat de salut.

 

En aquest sentit, des de la Casa Reial grega van emetre un comunicat tot dient que: «Sa Majestat el rei Constantino compta amb una bona salut i no està a l'hospital com els mitjans de comunicació han publicat. En cas de ser així, s'hauria fet un comunicat oficial des de la seva oficina».

 

Per tant, la visita de Sofia a Grècia no era més que per una necessitat familiar de visitar al seu germà. D'altra banda no es descarta que, en plena temporada estival, Sofia decideixi passar unes setmanes al seu país natal, en aquesta ocasió, acompanyada per membres de la seva família espanyola.

 

També et poden interessar...