Coneix Valerie Domínguez, la impressionant cosina de Shakira

Valerie és tota una celebritat a Colòmbia on exerceix de presentadora de televisió i és una famosa influencer

Valerie Dominguez, la cosina de Shakira
Valerie Domínguez, la cosina de Shakira | CatalunyaDiari.cat

 

Valerie Domínguez, cosina de Shakira, és una estrella molt a Colòmbia, el seu país natal, encara que a Espanya sigui quasi una desconeguda per la majoria de gent. Domínguez, de 38 anys, va néixer a Barranquilla com Shakira, i ha exercit en diferents àmbits dins del món de l’espectacle, esdevenint model, influencer i presentadora de televisió.

 

Domínguez va participar a Miss Univers

Valerie va saltar a la fama l’any 2005 quan es va convertir en ‘Señorita Colombia’ (l'homòleg de Miss Espanya) i un any més tard va participar en el concurs Miss Univers, acabant com una de les 10 finalistes. Posteriorment, la seva carrera artística es va desenvolupar dins dels  ‘realities’ musicals, com quan va participar en l’edició colombiana de ‘Factor X’, i en el programa ‘La batalla de las estrellas’.

 

Valerie Dominguez va participar a Miss Univers 2006
Valerie Dominguez va participar a Miss Univers 2006 | CatalunyaDiari.cat

 

Actualment, Valerie, d’aspecte envejable i cos exuberant i escultural, és tot una celebritat en el seu país i presenta el seu propi programa a Caracol Televisión, titulat ‘Yo me llamo’; a banda d’això, és tota una influencer, ja que és seguida per 1,2 milions de seguidors a Instagram, on comparteix les seves rutines de fitness i treball físic que realitza i que són emulades per molts colombians que segueixen el seu culte al cos.

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari