Roman Trias, fill de l'exalcalde Xavier Trias, es casa amb el seu amor, Àlex

La cerimònia, a l'Ajuntament, la va oficiar Elsa Artadi

Boda Roman Trias i Alex Agulló
Roman Trias i Alex Agulló han estat casats per Elsa Artadi | Instagram (@alvarezperezdemans)

Aquest passat dissabte, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, es va celebrar una cerimònia molt especial. El fill de l'exalcalde Xavier Trias, Roman Trias, va contraure matrimoni amb Àlex Agulló, relacions públiques a la coneguda agència 'XXL Comunicación'. 

El casament el va oficiar la regidora Elsa Artadi a les 10.00 hores del matí de dissabte. Va ser una cerimònia civil d'allò més bonica, amb els dos nuvis vestits pel dissenyador català Juan Avellaneda: vestits foscos, amb corbata a conjunt i camisa blanca

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Off we GO by @ignasi #19101910

Una publicación compartida de #19101910 (@19101910at) el

Gran banquet a la Casa Laberint de Corberó

Després de sortir de l'Ajuntament, van poder anar a esmorzar a prop de Sant Felip Neri i van seguir la celebració al costat de l'Espai Xavier Corberó, a Esplugues de Llobregat. La parella va voler organitzar un aperitiu informal, de manera que tothom pogués estar amb tothom i trencant amb el model de celebració de casament tradicional. En canvi, el dinar i el ball el van dur a terme a la Casa Laberint de Corberó. Mentre Roman es va mantenir clàssic durant tota la celebració, el seu marit Àlex va voler batre rècords: va dur fins a cinc vestits diferents, entre els quals es trobava un espectacular conjunt blanc eivissenc.

Boda Roman Trias i Alex Agulló
Àlex Agulló és un gran relacions públiques d'una excel·lent agència de comunicació | Instagram (@xxlcomunicacion)
 

Poques cares conegudes

Roman i Àlex es porten 10 anys de diferència: 40 i 30 respectivament. Tot i això, la felicitat que demostren a través de les fotografies supera qualsevol obstacle. Per altra banda, van ser poques les cares conegudes que van ser convidades a la festa: l'actor Brays Efe, el dissenyador Juan Avellaneda, la dissenyadora Núria Sardà i la bloguera Gala González van ser els assistents més coneguts de la jornada.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari