Victòria Frederica podria estar sortint amb DJ Bárcenas

Victòria Frederica podria tenir un nou amor

La néta del rei emèrit hauria passat la nit amb el Dj Bárcenas, molt conegut per la juventud madrilenya d'alt poder adquisitiu

La filla de la infanta Helena, la bohèmia Victòria Frederica podria estar jugant a dues bandes amb dos nois. Segons ‘Socialité’, Victòria s’estaria veient amb el DJ Jorge Bárcenas i fins i tot hauria passat una nit amb ell, o això és el que apunta un confident de l’entorn de Victòria Frederica.

Mentrestant, el seu amic especial,  el torero Gonzalo Caballero, amb qui sempre s'ha especulat que mantenia una relació especial  encara que ells no ho han confirmat, se segueix recuperant de la greu cornada que va patir fa una setmana i que el manté ingressat a l’hospital d’Elx San Francisco de Asís on s’ha pogut veure a Victòria Frederica visitant-lo.

 

 

DJ Bárcenas i ella es van conèixer al Starlite de Marbella aquest estiu

Victòria Frederica doncs, podria estar de nou enamorada i l’afortunat seria DJ Barce, nom artístic pel qual és conegut, i s’haurien conegut al Festival Starlite de Marbella aquest estiu, on es va poder veure a Victòria Frederica donant-ho tot al citat Festival. 

 

Segons el confident del programa de María Patiño, hauria estat en una altra ocasió, en què el DJ va actuar a la Sala Barceló de Madrid amb motiu de l’aniversari de la influencer María Pombo, quan  ambdós haurien tornat a coincidir i se n’haurien anat junts després d'acabar la sessió.

 

La relació entre el torero i la filla de la infanta Helena no ha estat mai confirmada
La relació entre el torero i la filla de la infanta Helena no ha estat mai confirmada | CatalunyaDiari.cat

Així doncs, s’haurà de veure com prospera aquesta nova història d’amor, i si finalment la néta del rei emèrit es decideix pel torero Gonzalo Caballero o pel DJ Barce, només el temps ho dirà.

També et pot interessar...