Gonzalo Caballero sufre una grave cornada en Las Ventas

Gonzalo Caballero pateix una greu cornada a 'Las Ventas'

El jove ha hagut de ser intervingut després de rebre la cornada a l'engonal

El torero Gonzalo Caballero, conegut per ser l'actual parella de Victòria Frederica, ha patit aquest dissabte una greu cornada a la plaça de braus de 'Las Ventas' de Madrid. Els fets han tingut lloc dins d'un acte celebrat per commemorar el Dia de la Hispanitat.

  

  

Amb 27 anys, Caballero era un dels grans protagonistes de la jornada, que fins al moment havia transcorregut amb bastanta tranquil·litat. Però en el torn del jove torero, ha patit una greu cornada a l'interior dels malucs, específicament a l'engonal. Cal recordar que el passat més de maig, Caballero va rebre una altra cornada a la cara externa del maluc esquerre, també a 'Las Ventas'.

Gonzalo Caballero sufre una grave cornada en Las Ventas
Els companys d'equip de Caballero han hagut de saltar a la plaça per ajudar-lo | Plaza1

 

El primer brau de la tarda

El brau pertanyia a la ramaderia de Valdefresano i era el primer de la tarda pel jove torero. En el moment en què Caballero ha entrat a matar, ha rebut una cornada greu a l'engonal esquerra, que ha generat l'angoixa de gran part dels assistents.

  

  

La zona on Caballero ha rebut la cornada ha començat a sagnar i els seus companys han saltat a la plaça per emportar-se'l i traslladar-lo a la infermeria de la plaça, on ha estat intervingut pel doctor Máximo Garcñia Padrós i el seu equip mèdic.

 

També et pot interessar...