Mireia Canalda s'acomiada d'en Sam, un dels gossos de la família

La model viu un dels seus moments més tristos

Mireia Canalda viu un dels seus moments més tristos
Mireia Canalda viu un dels seus moments més tristos | Instagram  (@mireiacanalda_)

La model, Mireia Canalda, no està passant pel seu millor moment. El cap de setmana passat anunciava l’accident domèstic que havia patit el seu fill Nuno. El petit, de només quatre anys, va caure i es va fer un trau molt gran al pit amb un vidre. Al final tot va quedar amb un ensurt. Ara, mentre el nen es recupera amb la família, la presentadora catalana ha tornat a patir un altre moment dolent: la mort d'en Sam, un dels gossos familiars.

A través del seu compte d’Instagram, la model ha volgut explicar que en Sam, el gos de la seva germana Isaura, va morir aquest dimarts, només un parell de dies més tard de l’incident del seu fill Nuno. L’animal era un labrador i portava amb la família 13 anys. «Aquest és el Sam, un gosset encantador que va arribar a les nostres vides el 2016 i que ahir va marxar. Ha sigut dur acompanyar a la meva germana en aquest comiat» explicava la Mireia.

La presentadora és una gran amant dels gossos i també en té un a casa, en Max, un pastor anglès amb el qual sovint penja fotos a les seves xarxes socials on també comparteix 'stories' amb el pelut com a protagonista.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari