Sofia Suescun s'ha desfet en elogis cap a Logan, amb qui va mantenir una relació especial a 'Supervivientes'

Sofía Suescun s'oblida de Kiko Jiménez i flirteja amb un exconcursant de 'Supervivientes'

La de Pamplona ha decidit oblidar-se així del seu desengany amb Kiko Jiménez, que es troba concursant a 'GH VIP'

Després de la decepció que s’ha endut Sofia Suescun amb el seu xicot Kiko Jiménez, la navarresa comença a fixar-se en altres nois de qui enamorar-se. Sofía Suescun, que fa unes setmanes anunciava el seu amor amb Kiko Jiménez en públic, ara ha deixat clar que no vol saber res d’ell després d’haver vist el flirteig de Kiko dins la casa de 'GH VIP' amb la concursant Estela Grande.

En veure que cada cop la cosa entre ells dos va a més, Sofia ha decidit posat  el punt final a la seva relació amb Kiko de manera unilateral, i començar a centrar-se en altres nois que la puguin fer feliç com ella es mereix.

 

Sofía Suescun es desfà en elogis cap a Logan

Amb totes aquestes, sembla que Sofía ja ha fitxat a un nou pretendent per ella, que a sobre ja coneix des de fa temps, perquè va mantenir una relació molt especial amb ell: es tracta de  Logan Sampedro, amb qui va conviure a ‘Supervivientes’, i amb qui va sorgir una intensa però curta relació.

Ambdós s’han retrobat al plató de ‘MYHYV’ després d’un temps sense veure’s i sembla que la química entre ells segueix intacta, i s’ha pogut veure com Sofia es desfeia en elogis cap a Logan: «Mare meva, aquest noi, és que l’estimo. Jo Toñi, amb aquest noi, quan estava a ‘Supervivientes’, sentia coses súper especials. A mi em feia sentir única, em cuidava. De veritat, no sé per què no vam tenir res fora», ha assegurat Sofia, que també ha fet referència a la seva relació amb Alejandro Albalá.

 

Sofía Suescun i Logan a 'Supervivientes' | Telecinco

 

«Jo a Alejandro li vaig dir que estava jugant, que no es preocupés, però era per justificar-me i era tot mentida.  Tot el que feia amb Logan era real, i ell ho sap», ha assegurat Suescun, mentre Logan es mostrava encantat amb les paraules d’ella.

També et pot interessar...