La nova vida d’Inés Arrimadas a Madrid

La diputada té dos pisos de lloguer, un a Madrid i l’altre a Barcelona, on viatja cada cap de setmana

Al maig,  Inés Arrimadasva decidir deixar l’escó al Parlament i marxar a Madrid per fer de número 2 d’Albert Rivera al Congrés dels Diputats. Allà ha començat la seva nova vida amb el seu home, l’exdiputat de CiU Xavier Cima amb qui es va casar fa tres anys, i el seu gos Suiti, no sense viure algun entrebanc pel camí i suportant els rumors d'embaràs, mentre es preparen per a una nova campanya electoral.

Arrimadas viatja a Barcelona cada cap de setmana

Segons 'El Confidencial', l’exlíder de Ciutadans a Catalunya  ja està totalment instal·lada i ha format una vida senzilla, semblant a la que tenia a Barcelona, i ara es prepara per a una dura campanya electoral. Al principi, tot va ser tan ràpid que amb prou feines la parella va tenir temps per trobar pis, pel que va decidir quedar-se en un hotel i feien el que podien, fins i tot van deixar el seu gosset a Barcelona.

A poc a poc la parella ha tingut temps d’instal·lar-se i ara viu en un pis de lloguer molt a prop del Congrés on Arrimadas «s’està habituant a la ciutat, a poc a poc»  segons fonts del seu entorn. Tot i això, la dirigent taronja ha decidit mantenir el seu pis de lloguer a Barcelona on viatja cada cap de setmana «per estar a prop dels seus», així que passa moltes hores viatjant en AVE per poder veure la seva família.

Per altra banda, l’1 d’octubre, en una important reunió preparativa de la campanya, Arrimadas es va absentar perquè «es trobava malament»  i van incrementar-se els rumors d'embaràs. Tot i això, l’entorn de la parella ha volgut matissar: «No sabem ja quantes vegades s'ha dit que l’Inés està embarassada, al final algun periodista encertarà, però serà per casualitat» i afegeixen que «s’han endinsat en un repte personal increïble i no tenen temps de res».

També et pot interessar...