Creixen els rumors sobre el possible embaràs d'Inés Arrimadas

L'absència de la diputada de C's en dos actes han disparat els rumors

Inés Arrimadas es trasllada a Madrid
Les absències d'Arrimadas han fet saltar les alarmes sobre el seu possible embaràs | CEDIDA

La portaveu de Ciutadans al Congrés dels Diputats, Inés Arrimadas, ha estat la gran absent de dos actes polítics importants. El passat dilluns no va assistir a la reunió de l'Executiva del partit taronja i, el dimarts, tampoc va acudir al Parlament per tractar el tema de la moció de censura al president de la Generalitat, Quim Torra. 

Aquestes dues absències d'Arrimadas han accentuat els rumors del seu possible embaràs quelcom que no seria d'estranyar després que la de C's hagi expressat en diverses ocasions el seu desig de ser mare. 

«Que no sigui massa tard per la maternitat»

Fa dos anys, Arrimadas era entrevistada per Bertín Osborne. Durant aquella entrevista reconeixia, segons recull 'Informalia', que si pogués tornar enrere, ja hagués tingut fills. En aquest sentit, assenyalava «que no sigui massa tarda per la maternitat». 

Aquest any, concretament el passat 11 d'abril, sorgia el tema durant una entrevista al programa d'Ana Rosa Quintana. La portaveu de C's apareixia al programa enmig de la campanya electoral per les passades eleccions per parlar justament de l'eutanàsia, de la gestació subrogada i de la baixa natalitat que hi ha a Espanya. Aprofitant aquest context, Ana Rosa li va plantejar a Arrimada perquè no tenia un fill «vostè ha de ser de les primeres a animar-se a tenir fills». La de C's només va contestar «a vegades no és fàcil».

Arrimadas es casava el passat 30 de juliol de 2016 amb Xavier Cima, exdiputat de Convergència Democràtica de Catalunya. Caldrà esperar per veure si finalment la diputada acabarà convertint-se en mare aviat.

També et pot interessar...


Comentaris
Vilatà
Pobre fill
Pep
Pobre criatura. La que li espera amb aquesta dona.
Poblenou
Amb tanta mala bava deu ser dificil......
Moises
La madre de Chuky...
Josep
Deu volguis que li sorti República i independentista.

envia el comentari