El detall del vídeo de la reina Letícia que ha passat desapercebut

Una usuària de Twitter ha aconseguit més de 70.000 'm'agrada' descobrint aquesta curiositat

La reina Letizia al vídeo viral
Captura de pantalla del vídeo viral de la reina Letícia | Twitter

El passat divendres va ser un dia molt especial per la Família Reial. Els reis, la infanta Sofia, la princesa Elionor i la reina emèrita Sofia van anar fins a Oviedo per la cerimònia d’entrega dels Premis Princesa d’Astúries.

La princesa va commocionar als seus pares i àvia en un discurs, en el qual es va oblidar de mencionar al rei Joan Carles. El rei emèrit va ser l’únic membre de la Família Reial al qual Elionor no va citar.

La reina Letícia, protagonista de la nit

Però, sens dubte, el moment més comentat de l’esdeveniment va ser protagonitzat per la reina Letícia. Just quan la càmera va realitzar un primer pla sobre ella, la reina va deixar escapar un curiós somriure que no va passar desapercebut a les xarxes socials.

El vídeo ha estat objecte de molts comentaris, sobretot a Twitter. Allà, una usuària va fer el seu tuit viral quan va ressaltar un detall que havia passat desapercebut entre el destacable somriure.

 «La lluentor que canvia d’ull quan somriu?» escriu la usuària. Una pregunta que s’ha fet viral i que, ara per ara, compta amb més d'11.100 retuits i més de 71.100 m'agrada a la xarxa.


Comentaris
Luka
A aquest país la majoria de gent li manca un bull. Jo em pregunto: Es normal que la gent estigui pendent d'aquestes parides? Sisplau, hi ha molta feina a fer per tirar endavant un país tant pobre d'esperit.
Albert
Si si més falsa que el tres reis d'orient

envia el comentari