Bou donarà el seu sou de l'Ajuntament a «associacions civils»

Assegura no necessitar aquests 78.710 euros bruts anuals | Està implicat en una nova entitat contrària al procés independentista

Josep Bou està implicat en la creació d'un nou moviment contrari al procés independentista   | EFE

Josep Bou confirma que no s'embutxacarà diners de l'Ajuntament de Barcelona. El líder del PP al consistori donarà el seu sou de conseller, tal com avança 'Metropoli Abierta'. «No el necessito», assegura.

El substitut d'Alberto Fernández Díaz explica que, tot i que no pot renunciar a la retribució, l'entregarà a dues associacions civils de les quals no ha desvelat el nom, probablement relacionades amb el nou moviment contrari al procés català que vol impulasar, després de pagar la part que correspon a Hisenda.

78.710 euros bruts anuals que «no necessita»

Els presidents dels grups municipals que no formen part del govern cobren en funció de la seva dedicació. En el cas de Bou, essent d'un 85%, parlem de 78.710 euros bruts anuals, dels quals assegura poder prescindir.

Bou té el 100% de les participacions de l'empresa de pa i brioixeria Jaime Bou S.A.U, segons indica la seva declaració de bens, amb un valor de gairebé dos milions d'euros, més un sou de 4.000 euros nets al mes per administrar-la. A més, compta amb el 100% dels títols de la promotora immobiliària Bahía Franc, que es dedica sobretot a naus industrials i locals per al comerç, amb un valor de 6,4 milions.

L'empresari disposa també de dues societats, Exclusivas JB i Molí del Roig, que li proporcionen més de 60.000 euros cada una. Acumula per tant un patrimoni superior als 8,5 milions d'euros, només amb les seves accions, sense comptar que és propietari de tres pàrquings a Barcelona i que té el 50% d'un immoble al Vallès i 12.000 euros en un pla de pensions al Banc de Santander. 

Impulsor d'un nou «moviment cívic de Catalunya»

Bou col·labora doncs amb diverses associacions civils i es mostra orgullós del «moviment cívic de Catalunya», que «lluita contra el procés independentista». El conseller popular afirma que la nova entitat serà «transversal, com la gent d'esquerres i dretes». A més, espera que Societat Civil Catalana (SCC) s'impliqui. Bou considera que Jordi Pujol va carregar-se la societat civil catalana i confia que el nou moviment que defensa establirà de nou l'equilibri

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari