Captura del 'Zona Franca' de Danae Boronat entrevistant Xavier Bosch.

La 'broma' feta ahir la nit a TV3 que aixecarà molta polseguera

Les xarxes se n'han fet ressò ràpidament

Aquest dilluns el 'Zona Franca' de Danae Boronat arribava als 100 programes. Malgrat les polèmiques que hi ha hagut, algun acomiadament i unes dades d'audiència que fan que el format de TV3cada vegada passi més desapercebut, l'equip del programa ha pogut celebrar finalment aquesta fita.

No obstant això, ni en el programa número 100 s'han pogut deslliurar d'encara més polèmiques. I és que el comentari d'un dels convidats de la nit, Xavier Bosch, ha fet esclatar les xarxes socials, que se n'han fet ressò ràpidament del que ha passat.

«Em fa patir més la seva panxa»

Danae Boronat s'asseia al sofà aquest dilluns per parlar amb el periodista i escriptor Xavier Bosch. I com no, no dubtaven a abordar el tema del dia: el Barça campió de Lliga. I també la particular celebració del títol del president del club, Joan Laporta.

La presentadora aprofitava així per preguntar-li sobre el tema: «La pregunta que aquesta hora tothom es fa és creus que Joan Laporta ha dormit una hora en les últimes 24?».

«Per la cara que feia aquest matí quan ha vingut a aquest plató diria que ha 'empalmat' directament de Luz de Gas cap a TV3», començava assegurant Xavier Bosch. «Em fa patir més la seva panxa que la seva son».

«No es pot dir que el Barça sigui l'equip del règim. M'han dit que era un programa d'humor...», ha continuat fent broma acompanyat de les rialles de Boronat.

Les xarxes esclaten

Tot i el bon ambient que es vivia a plató, sembla que a les xarxes tot ha estat ben diferent. I és que molts usuaris han aprofitat per assenyalar les paraules de Xavier Bosch, a les quals han qualificat de «patètiques».

«No tinc clar que Xavier Bosch sigui el més indicat per fer bromes del físic d'algú», ha assegurat un usuari de Twitter. «A la presentadora li fa gràcia aquest comentari?», s'ha preguntat un altre.

D'altres han aprofitat per assenyalar les baixes audiències que fa mesos que arrossega l'espai: «Ho ha vist més gent pel teu tuit que en directe».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!