Carles Pérez, Aina Ustrell, Albert Bermúdez, Marc Casanovas i El Gran Germán, conductors de ‘El matí i la mare que el va parir’

La broma en directe a 'El matí i la mare que el va parir' que deixa al locutor mut

Els conductors del programa s'han quedat en blanc després de la resposta de la seva espectadora

‘El matí i la mare que el va parir’ és un programa caracteritzat per les seves trucades i bromes telefòniques que es fan en directe. Normalment, tot va segons el planejat i les bromes s’accepten per ambdues parts.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

En aquesta ocasió, el programa ja estava realitzant una de les primeres trucades a les 7h del matí. La ‘víctima’ de la trucada era Neus, una dona que feia anys i el programa ha trucat per a felicitar-la. La sorpresa ha arribat només contestar la trucada: quan han preguntat si Neus es trobava a la casa, una delicada veu ha contestat que havia traspassat feia uns dies.

Una espectadora ‘troleja’ el programa

Els conductors de ‘El matí i la mare que el va parir’ s’han quedat de pedra davant aquesta resposta, enviant els seus condols i lamentant l’error tan desagradable que acabaven de cometre. Però quina ha estat la seva sorpresa quan la veu a l’altre costat del telèfon s’ha començat a riure descontroladament. «Perdona, és broma! És que no m’hi he pogut estar».

Fent clara referència al seu programa, la resposta dels conductors ha estat gairebé automàtica: «La mare que et va arribar a parir!». Demanant perdó en múltiples ocasions, Neus confessa que ha reconegut les veus dels conductors del programa, de qui deu ser una gran seguidora. Per això, i sabent que al programa de Ràdio Flaixbac són uns grans amants dels ‘trolejos’ i les bromes, aquesta seguidora s’ha convertit en la protagonista de la conversa amb aquest gir dels fets.

Mentre Neus simplement ha demanat perdó per la broma, els comunicadors encara estaven assimilant el primer esglai: «Senyora, que només són les 7.05!», «Ens hauran d’ingressar a nosaltres després d’això» o «Quina mala estona...» han estat alguns dels comentaris que Carles Pérez, Aina Ustrell, Albert Bermúdez, Marc Casanovas i El Gran Germán han sospirat després de la broma de la seva espectadora.

Mentre els espectadors encara assimilen la broma de Neus, des del programa asseguren haver-se quedat petrificats perquè la senyora complia 43 anys; una edat massa jove perquè algú perdi la vida. Afortunadament, i tot i que és un tema delicat per a molts, Neus assegura que es troba «molt viva i amb una família fabulosa». Així, i finalment, el programa ha pogut felicitar l’espectadora i li han desitjat «que per molts anys ens puguem fer aquestes bromes». Un final feliç per una anècdota que començava de la pitjor manera possible.